Kızlarr herkese merhaba, Uzun bir süredir cilt bakımım için uzman ellerden yardım almayı istemekteyim. Normalde cilt bakımımı, temizliğimi, maskelerimi evde hep kendim uyguluyorum ve cildim çok sorunlu bir cilt değil. Çok şükür Fakat zamanla malum senede 1 ya da 2 kere uzman ellerden destek almamın cildime parlaklık, esneklik ve az makyaj yapma ihtiyacı konusunda çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Uzun araştırmalarım sonucunda kendi cildime karbon peelingin iyi geleceğini düşündüm. Bunun üzerine kendimi hazır botox vaktim de gelmişken yüzümü her konuda kendisine teslim edebileceğim doktorum Özgür Evren Ersoy un kliniğinde buldum. Botox yaptırmadan önce karbon peeling hakkında detaylı bildi edindim ve önümüzdeki hafta perşembe günü kendisinden randevu aldım. Fakat ben yine de son zamanlarda bu işlemi yaptıran forum üyelerinin tecrübe ve sonuçlarını merak ediyorum Dr. Özgür Bey in beni kesinlikle yanlış yönlendirmediğinden eminim çünkü ailece hastasıyız ama kendi deneyimlerini paylaşan olursa çok sevinirim. Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın lütfen Yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkürler :