Bir çok lazer epilasyon uygulaması var içlerinden en iyisi hangisi acaba doktor bey
ne kadar da güzel yazmışsınız helal olsıun. Kadın hor görüldüğünde arkadaşlarına verildiği değer kadar değer göremediğinde, susturulduğunda gider...
doğruya doğru :)
valla ne yalan söylüyüm arkadaş benim kocam bana bu denilenleri yapsın bende aldatırım o_O
Diş çürükleri, ağız kokusu, dişeti kanamaları ve erken diş kayıpları vs. gibi sorunların suçlusu sandığınız gibi dedeni*zin dedesi (yani genetik)...
Diş Granülomu Mikroplara karşı organizmanın bir tepkisi olarak ortaya çıkan diş granülomu, kendi başına tehlikeli bir enfeksiyon kaynağına...
İnsanların çoğu, "çok sigara içiyorum, bu nedenle ağzımda çok taş ve çürük oluşuyor" diye düşünür. Bu düşünce nere*den ve nasıl çıktı bilinmez ancak...
Tükürüğünüzün sadece birisine çok kızdığınızda kulanılan bir sıvı olduğunu düşünüyorsanız; fena halde yanılıyorsu*nuz demektir. Tükürüğün...
Çene eklemi en çok kullanılan eklemlerimizden biridir. 0 çalışmazken konuşmak, yemek yemek bir ızdırap olur. Özellikle gece diş gıcırdatmaları, ani...
Separate names with a comma.