Doğal Görünümlü Kaynak Saçlar

Konusu 'Saç Bakımı' forumundadır ve Victoria tarafından 12 Nisan 2015 başlatılmıştır.

1. Victoria

Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

Özellikle bayanların en çok dikkat ettikleri şey doğallıktır. Bir ürün kullandıklarında bile doğallıklarının bozulmasını istemezler. Yapay bir görünüm her şeyden önce onların hoşuna gitmeyecek ve istemedikleri bir görünüşe sahip olmak zorunda kalacaklardır. Bu nedenle insanlar bir takım şeylerde öncelikle doğallık şartı aramaktalardır.

Hanımların en çok dikkat ettikleri şey saçlarıdır. Saçlarına ne yaparlarsa yapsınlar her zaman doğal görünmesine dikkat ederler. Bu nedenle yapay bir görünümden her zaman kaçınmışlardır. Özellikle son yıllarda saç ile ilgili piyasaya çıkan ürünler hanımların ilgisini oldukça çekmiştir. Kaynak saç, postiş ve peruk hanımların en çok tercih ettikleri ürünler arasındadır. Ancak bu ürünleri kullanırken bile hanımlar doğallığa her zaman daha çok dikkat etmişlerdir. Yani saçlarının doğal görünümün koruması onlar için her şeyden daha önemlidir.

Bu ürünler arasında en zor uygulananı ise kaynak saçtır. Kesinlikle işini iyi yapan profesyonel bir kişi tarafından uygulanması gerekmektedir. Aksi takdirde sonuç hiç de istenildiği gibi olmayacaktır. Kaliteli ürünleri doğal bir görünüme sahip olacak şekilde saça uygulayan insanlar genellikle hanımların ilk tercihi olmuştur. Çünkü bir ortama girdiklerinde saçları ile dikkat çeken bayanlar bu sırrı açıklamaktan pek de hoşnut olmazlar.

Her insanın saç yapısı birbirinden farklıdır. Nitekim birçok insan farklı saç yapısı yüzünden farklı ürünler kullanmak zorunda kalır. Bu nedenle farklı kaynak saçlar da piyasada insanların hizmetine sunulmuştur. İster düz ister dalgalı olsun her türlü saç yapısına uygun bir ürünü piyasada bulmak mümkündür. Lakin bunların saça doğru bir şekilde uygulanması belki de en önemli şeylerden biridir.

Elbette bu durum yapıldığı anda ortaya çıkmayabilir. Yani kuaförde kaynak saç uygulamasını saçınıza yaptırdıktan sonra istediğiniz gibi bir görünüme sahip olup olmadığını anlamanız mümkün değildir. Çünkü bu işlemden sonra kuaförde saçınıza fön çekilmesi sonucunda zaten saçlarınız oldukça güzel bir görünüme sahip olacaktır. Uzun ve güzel görünen bir saç size her şeyin yolunda görünmesini sağlayacaktır. Ancak eve gittiğinizde saçınızı yıkadıktan sonra bir takım bozulmalar ile karşılaşabilirsiniz. İşte bu gibi olumsuz durumlar ile karşılaşmak istemiyorsanız her zaman işini iyi yapan usta elleri tercih etmelisiniz.

2. Aypare

Aypare Yeni Üye www.pembeoje.com

Ben kendi saçımı çok seviyorum ve sürekli uzun kullanırım kendimi hiç kısa saçlarımla hatırlamıyorum yıllardır uzun kullanıyorum bu nedenle kaynak yaptırmak için ihtiyaç duymadım ama tabi tercih meselesi sevenler kullansın tabi.

Sayfayı Paylaş