Çok sevdiğim kardeşim dediğim en yakın arkadaşım evli birine aşık olmuş duyduğumda inanamadım biraz kızdım sesimi yükselttim ama ne fayda ağlamaya başladı sen aşık olacağın kişiyi mantık yürüterek mi seçtin elinde olan bir durum mu deyince ne söyleyeceğimi bilemedim kızlar bana yardımcı olun bende arkadaşıma yardımcı olmaya çalışıyım. siz böyle bir durumla karşı karşıya kalsanız ne yapardınız arkadaşım ne yapmalı. Evli birine aşık olsanız ne yaparsınız?
Evli olduğunu bilmeden aşık olmuşsam ve böyle önemli bir durumu benden gizlemişse o kişiye güvenim kalmaz ve aşkım nefrete dönüşür ve hemen o ilişkiyi bitiririm o andan sonra bir daha asla görüşmem.
Nasıl aşık olduysam aynı şekilde unuturum En doğrusuda bu olur bu gün benimle eşini aldatan yarın kiminle beni aldatır düşünmesi dahi kötü iyi yada kötü bir evlilik bitmeden yeni bir ilişkiye başlanmaz başlanmamalı.
Ben birine aşık oluyorsam. Mevcut eşime zaten aşık Değilim demektir. Şu halde ben evli olarak birine aşık olabilirim. Fakat aşık Olduğum kişi evli ise hiç maceraya gerek yok. Evli olduğunu öğrenince platoniğe dönüşür içime atarım. Benim düzenim bozulacak onun ki niye bozulsun. Belki o çok mutlu eşi ile. -------------------------------------- Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK