Nokia Ailesi'nin Yeni Akıllı Telefonu Lumia 520 Türkiye'de!

Konusu 'Teknoloji' forumundadır ve Bernadiyorki tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. Bernadiyorki

    Bernadiyorki Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    [​IMG]

    Avea, Nokia Lumia akıllı telefon ailesinin en eğlenceli versiyonu Nokia Lumia 520 yi birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri ve tarifeye ek ayda 0 YTL'den başlayan fiyatlarla meraklıllarıyla tanıştırıyor.


    Teknolojinin en son modasını cep telefonu ve akıllı cihazlarını son kullanıcıları ile buluşturan Avea İletişim; Nokia Lumia ailesinin Türkiye çapında merakla beklenen en eğlenceli ve akıllı telefonu Nokia Lumia 520'yi birbirinden avantajlı 4 farklı kampanya teklifiyle şimdi satışa sunuyor.

    Avea'nın müşterilerini özgürleştiren S.E.Ç. Cihaz Kampanyası bünyesinde Avealılar, Lumia 520 yorumları telefonuna arzu ederlerse tarifelerine ek aylık 0 TL'den başlayan fiyatlarla ve ilk üç ay 100 mb internet kullanım hediyesiyle, isterlerse de 250 MB, 1GB veya 4GB internet paketleri tekliflerden herhangi biriyle, ya da 1000 dakika+1000SMS+2GB'lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler. Piyasadaki hesaplı Windowsphone olan Nokia Lumia 520'yi peşin fiyatına 599TL ödeyerek satın almak isteyen Avea müşterilerine ise üç ay süresince 250 MB internet hediye edilecek.

    Nokia Lumia 520 akıllı telefon, 4" ultra duyarlı geniş dokunmatik ekranı ve renkli kapak özelliği ile oldukça şık tasarımının yanında sahip olduğu teknik özellikleriyle de akıllı telefon tecrübesinde yeni bir dönemin habercisi olmaya hazırlanıyor. Nokia Lumia Ailesi'nin akıllı çekim özelliğine sahip beş MP eşi olmayan kamera teknolojisinin yanında barındırdığı birçok lens ve uygulama sayesinde keyif veren anları en özel fotoğraf karelerine dönüştürüyor. 1GHz 2 çekirdekli işlemcisinin yanında, sahip olduğu mix radyo özelliği ile 12 milyon şarkıya bedeva ulaşılabiliyor. Avea, tüm bunların yanı sıra navigasyon* özelliğiyle de eğlenceli bir akıllı telefona en uygun fiyatlara sahip olma fırsatları sunuyor.

    *Akıllı telefonun satın alındığı ülkedeki harita girdisi üzerinden voice navigasyon hizmeti kullanılabiliyor.
     
  2. Esmanur

    Esmanur Yeni Üye www.pembeoje.com

    Her gün bir yenisi çıkıyor bu akıllı telefonların hızına yetişemiyorum.
     

Sayfayı Paylaş