Günde Üç Fincan İçin, Genç Kalın!

Konusu 'Önerim Var' forumundadır ve örgün tarafından 30 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. örgün

    örgün Yeni Üye www.pembeoje.com

    [​IMG]

    Işıldayan, gencecik ve sıkı bir cilde sahip olmak için en iddialı kozmetik ürünü doğanın bizlere hediyesi yeşil çay... Günde üç fincan yeşil çay içerek yıllara meydan okuyabilirsiniz. O zaman ne yapıyoruz? Masalarımızın üzerinden yeşil çayı eksik etmiyoruz.

    Günde üç kez vereceğiniz yeşil çay molası hem ruhunuzu hem de bedeninizi genç tutacak. Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar güzellik iksiri yeşil çayın saymakla bitmeyen faydalarını anlattı.

    Gencecik bir cilt için Yeşil Çay

    Yeşil çay içmek için kırışıklıklarının ilk belirtilerini beklemeyin. Yeşil çay yüksek antioksidan içeriği ile cildin yenilenmesini hızlandırır ve kolajen üretimini destekler. Yaşın ilerlemesiyle kaybolan cilt elastikiyetinin önüne geçmek için günde 2-3 fincan yeşil çay içebilirsiniz. Göz çevrenizdeki yorgunluk belirtilerinden kurtulmak için içtiğiniz yeşil çay poşeti ile gözlerinize rahatlatıcı kompres uygulayabilirsiniz.

    Selülitlere Yeşil Çay’la veda edin

    Bacaklardaki ödem, selülit ve varis şikayetleri hem bacakların estetik açıdan kötü gözükmesine neden oluyor hem de cildin yaşlanmasını hızlandırıyor. Unutmayın ki pürüzsüz bacaklar genç ve sağlıklı bir vücudun en önemli göstergesidir. Bacaklarınızı günde 3 fincan yeşil çay ile sigortalayabilirsiniz. Yapılan araştırmalar damar kalitesini artırıcı ve diüretik özelliği sayesinde yeşil çayın bacak sağlığı üzerindeki olumlu etkisini destekliyor.

    Işıl ışıl saçlar için

    Antioksidan kaynağı olarak bilinen yeşil çayın, saç dökülmesine neden olan dehidrotestosteron (DHT) hormonu üzerinde etkili olduğu, kepeği önleyerek, yeni saç kökü oluşumu sağladığını biliyor muydunuz?

    Sağlıklı dişlerin sırrı

    Kadına sağlıklı bir gülümseme kadar yakışan başka ne olabilir? Yemek sonrasında içeceğiniz 1 fincan yeşil çay hem diş ve diş eti bakımınıza yardımcı oluyor hem de ağız kokusunu gidererek doğal bir ferahlık sağlıyor.

    Cilt lekelerine veda et!

    Yeşil çayın yüksek antioksidan içeriği ile yaşlılık lekelerine karşı savaş açabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında güneşe maruz kalan ciltte oluşan bu lekeler için yeşil çay tüketmeyi unutmamalısınız. Yaz aylarında 3 poşet yeşil çay ve bir limonun suyunu sıcak suda 3-5 dakika bekleterek kendi gençlik iksirinizi hazırlayabilirsiniz.
     
  2. Başak

    Başak Yeni Üye www.pembeoje.com

    Yeşil çay içmem için yaşlılık lekelerine iyi gelmesi yeterli benim için başım dertte lekelerle.
     
  3. Mina

    Mina Yeni Üye www.pembeoje.com

    Yeşil çay biz kadınlar için yaratılmış kıymetini bilin kızlar.
     
  4. Dilnişin

    Dilnişin Yeni Üye www.pembeoje.com

    genç kalacaksam ben 6 fincanda içerim
     
  5. Başak

    Başak Yeni Üye www.pembeoje.com

    Her şeyin fazlası zarar unutmayalım.
     
  6. Ahu@

    Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

    Cokda abarmamak lazim
     
  7. Şirine

    Şirine Yeni Üye www.pembeoje.com

    her gün bir fincan içerim ama daha fazla içemem çok sevemedim tadını.
     

Sayfayı Paylaş