Kolay ingilizce öğrenmenin yolları

Konusu 'Dil Eğitimi' forumundadır ve Nil tarafından 3 Mayıs 2015 başlatılmıştır.

  1. Nil

    Nil Yeni Üye www.pembeoje.com

    Hızlı ve kolay ingilizce öğrenme yolları, ingilizce eğitim setlerinin faydaları ve ingilizce nasıl öğrenilir sorusunun cevabını bu konu üzerinde tartışıyoruz. Pratik ingilizce öğrenmek için neler yapmalıyız, gramerli ingilizce nasıl konuşulur ve ingiliz aksanı ile ingilizceyi konuşmak için hangi yolları izlemeliyiz ? Sizlerde bilgilerinizi paylaşarak okuyucularımıza fikir verebilirsiniz.

    İnsana yenilik kadar iyi gelen bir şey yoktur. Kendi bünyemize yeni bir şeyler katmak ve kendimizi geliştirmek oldukça fazla bir şekilde önem taşır. İşte bu sayede kendimizi daha iyi hatta daha kültürlü hissedip erişkin bilgilere sahip olabiliriz. En iyi yenilerden biri de yeni bir lisanı kendimize kazandırmaktır. Yeni bir dil öğrenmek, yeni bir kültür tanımanıza yardımcı olur. Ve iş konusunda da akademik kariyer konusunda da İngilizce bilmenin öneminin hepimiz farkındayız. Bu yüzden kolay İngilizce nasıl öğrenilir bizler için önemli bir sorudur.

    Kendini Geliştirmek

    Kendimizi geliştirmek adına yapabileceğimiz en iyi şeylerden biri yeni bir dil öğrenmektir. Ancak okulda verilen gramer ağırlıklı sıkıcı İngilizce dersleri yüzünden İngilizce konusunda bir önyargıya sahibiz toplum olarak. Ancak bu önyargıyı kırıp bize hızlı İngilizce öğretebilecek eğitim setleriyle bu dilde yetkin bir biçimde kendimizi ifade edebileceğiz. Dijital kayıtlar içeren bu İngilizce eğitim setleri sayesinde kolay ve etkili bir biçimde İngilizce öğrenebilecek ve kendimizi bu konuda geliştirme fırsatına sahip olmuş olacağız.


    İngilizcenin Önemi

    Bizler için İngilizce öğrenmek nerdeyse bir dert haline gelmiştir. Ancak İngilizce hikayeler anlatan dijital kayıtlar ve bunlara uygun bir biçimde hazırlanan sorular sayesinde İngilizce öğrenmek bizim için bir problem olmaktan çıkacak. Birçok insan pratik İngilizce nasıl öğrenilir sorusuna cevap aramakta ve kendince yollar denemektedir. Ancak bu yollar çoğu zaman bizim için yeterli olmaz ve bir fayda sağlamaz.

    Dünyanın en geçerli dili ingilizceyi sizler nasıl öğrendiniz, ne gibi yollar izlediniz veya ingilizceyi öğrenmek için neler yapıyorsunuz ?
     
  2. recaikoz

    recaikoz Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Ben İstanbul da belediyenin ücretsiz kursuna gitmiştim. Sürekli pratik Şart. Tek sorunum kelimeleri ezberleme. Tekrar gitmek istiyorum. Eğitim Şart


    --------------------------------------
    Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK
     
  3. Nüket

    Nüket Yeni Üye www.pembeoje.com

    Tabi eğitim önemli her yaşta gerekli eğitimden geri kalmayın.
     
  4. recaikoz

    recaikoz Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    " Aman sen geri kalma" gibi olmuş.


    --------------------------------------
    Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK
     
  5. Nergis

    Nergis Yeni Üye www.pembeoje.com

    :D:D:D:D:D:D
    evet biraz öyle olmuş;)
     
  6. Raziye

    Raziye Yeni Üye www.pembeoje.com

    kolay diye bir şey yok istemek ve çalışmak diye bir şey var.istemek ve azmetmek şart.
     
  7. Zeliş

    Zeliş Yeni Üye www.pembeoje.com

    Kolay ingilizce eğitimi öneren çok ama kolay ingilizce öğrenen hiç yok:rolleyes:
     

Sayfayı Paylaş