Rüzgar Erkoçlar ın İtirafı

Konusu 'Magazin' forumundadır ve Arzen tarafından 23 Şubat 2016 başlatılmıştır.

  1. Arzen

    Arzen Yeni Üye www.pembeoje.com

    Aldığı kararla hayatını baştan çizen Rüzgar Erkoçlar dan samimi itiraflar seti özledim.Cinsiyet değişikliğinden sonra hayatı ile ilgili film çekimlerini ret eden oyuncu iş hayatına atılarak tişört ve çorap tasarlamaya başlamış ve bunların satışı ile ilgilenmek üzere sahnelere veda etmişti. Oyuncu: "Sinema ve dizi oyunculuğu için teklifler geliyor. Fakat tam istediğim gibi bir hikaye olmadı. İçime sinen bir rol olursa ekranlara dönmek istiyorum" diyerek dikkatleri üzerine çekti.

    [​IMG]
    Sahne konusunda özel hayatıyla ilgili film projelerine olumlu ve sıcak bakmayan oyuncu, "Kendi hayatım üzerinden oyunculuk yapmak ya da para kazanmak gibi bir düşüncem olmadı. Tekliflerin hiçbirini kabul etmedim" şeklinde bir açıklamada bulunarak isteğini belirtmiş oldu. Ayrıca sosyal medyada yayınlana dans gösterilerinin ardından klip teklifi alan ünlü oyuncu Rüzgar Erkoçlar bununla ilgili olarak: "Kadın hayranlarımın epey ilgisiyle karşılaştım" ifadesinde bulundu. Basında hakkında çıkan pek çok asılsız haberlerden sonra zor günler geçirdiğini ifade eden oyuncu isyan etti ve sözlerine şu şekilde devam etti: "Dayak yediğim yazıldı. Çalıştığım fırına gelip iki hafta boyunca kapımda beklendi. İşimden ayrılmak zorunda kaldım. Olmadık kişilerle sevgili olduğum yazıldı." Diyerek sıkıntısını anlattı.
    [​IMG]
    Ticaret hayatına tasarımcı kimliği ile var olmak isteyen oyuncu yaptığı röportajla yinede setleri özlediğini ve uygun teklif dâhilinde geri dönüp rol alabileceğini söyledi. Oyunculuğa Nil ismi le on yaşında başlayan Rüzgar Erkoçlar çeşitli reklam ve dizi filmlerinde rol aldı. Geçtiğimiz yıllarda iki yıl boyunca hormon tedavisi görüp 2013 tarihinde ise ameliyat olarak erkek olma tercihinde bulunmuştu. Aldığı tepki ve tacizlerden kurtulmak için medya ve sahnelerden uzaklaşan oyuncu bugünlerde verdiği röportajla geri dönmek istediğini belirtti.
     
  2. Blkdsnhklsn

    Blkdsnhklsn Yeni Üye www.pembeoje.com

    güzel başarılı bir bayan neden ve niçin böyle zor bir karar verir düşündürücü.
     

Sayfayı Paylaş