İştah azaltan beş besin

Konusu 'Diyet Listeleri' forumundadır ve Merve tarafından 19 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

  1. Merve

    Merve Yeni Üye www.pembeoje.com

    Fazla kiloları olan her bayanın hayalidir istediği ölçülere sahip olmak çok iştahlıyım nasıl az yerim nasıl zayıflarım en kolaya kilo verme yöntemi az yiyerek fazla kilolarınızdan kurtulun.Diyete başlayan bayanlar işte mucizevi iştah azaltan az yemenizi sağlayacak size tokluk hissi verecek iştah azaltan beş besin.

    Yumurta

    En önemli protein kaynaklarından biri olan yumurtanın uzun süre tokluk hissi verdiği ve kalorisinin düşük olduğu bilimsel araştırmalarla kanıtlandı! Sabah kahvaltıların bir adet haşlanmış yumurta ya da az tereyağıyla pişirilmiş yumurtayla hem açlık hissinden kurtulabilirsiniz, hem de günlük protein ihtiyacınızı sağlıklı yoldan elde etmiş olursunuz.

    [​IMG]

    Yeşil çay

    Vücudunuzun zehirli maddelerden temizlenmesini, hücrelerinizin yenilenmesini sağlayan yeşil çay vücudunuzun çalışma hızını artırır, yağ yakılmasını sağlar ve uzun süre tok hissetmenize yardımcı olur. Günde 1-2 fincan yeşil çay içerek kendinizi hem enerjik hissedebilir, hem fazla kilolardan kurtulabilir, hem de tokluk hissedebilirsiniz.

    [​IMG]

    Badem

    Vitamin, mineral, lif açısından zengin bir besin olan badem; tok kalmanızı, sağlıklı cilt ve saçlara sahip olmanızı sağlar ve omega-3 yağ asitleri sayesinde kalbinizin sağlığını koruyor. Bilimsel araştırma sonuçlarına göre düzenli olarak günde 5-6 adet badem tüketen kadınların tüketmeyenlere oranla daha kolay kilo verdikleri kanıtlanmıştır

    [​IMG]

    Sirke

    Vücut sağlığından güzelliğe, kilo vermeden ev temizliğine kadar pek çok konuda harikalar yaratan sirke; iştah kesmeye ve uzun süre tok hissetmenize de yardımcı oluyor! Sirkenin içindeki asetik asit, midenin sindirim hızını yavaşlatıyor ve bu sayede daha uzun süre tok hissetmenizi sağlıyor. Salatalarınıza, yemeklerinize sirke ilave ederek hem lezzet, hem sağlık katın!

    [​IMG]

    Tarçın

    Nefis kokusuyla duyularınızı harekete geçiren ve enerji veren tarçın, bilim adamlarının dikkatini çekti ve üzerinde detaylı araştırmalar yapıldı. Bilimsel araştırma sonuçlarına göre tarçın, açlık hissine neden olan kan şekerinin hızlı yükselip düşmesine engel oluyor ve buna bağlı olarak uzun süre tok hissetmenizi sağlıyor. Birkaç dilim elmanın üzerine tarçın serpip, açlık hissettiğinizde ve ara öğünlerinizde çekinmeden yiyin, böylece hem tok kalacak, hem de kilo vereceksiniz.

    [​IMG]
     
  2. İlkyaz

    İlkyaz Yeni Üye www.pembeoje.com

    Yeşil çayın bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum birde yumurta bana tokluk hissi verir ama benim sıkıntım aburcuburlarla:p
     
  3. Jeyan

    Jeyan Yeni Üye www.pembeoje.com

    Rabbim bana nasıl bir iştah verdiyse azalmıyor sürekli artıyor umarım verdiğiniz bilgiler işe yarar.
     
  4. Sevilay

    Sevilay Yeni Üye www.pembeoje.com

    Bana hic bir diyet etki etmiyor millet eriyor kuruyor bende eksilen gıram yok nasil bir vücuda sahipsemo_Oo_O
     
  5. zümrüdü anka

    zümrüdü anka Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    Kilo almaya meyilliym bir anda alip verebiliyorum su evlilik anne olmak ne menem sey genc kizken ne yesem almiyordum dogumdan sonra istahim.artti

    Ama istahtan kesildim mi.ozellikle ekmegi biraktim mi kilo yu veriyorum

    Ama.istahim artinca da direk.alabiliyorum

    Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  6. Şirine

    Şirine Yeni Üye www.pembeoje.com

    ekmeği olabildiğince az tüketmek çok önemli
     

Sayfayı Paylaş