Bayan İç Çamaşır Modelleri 2016

Konusu 'Trendler ve Kombinler' forumundadır ve Pembe tarafından 19 Mayıs 2016 başlatılmıştır.

  1. Pembe

    Pembe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    İnsanlar, dış giyimlerine önem verdikleri kadar iç giyimlerine de önem verirler. Özellikler Bayan giyim konusunda her zaman titiz ve özenli davranan kadınlar seçecekleri giyim konusunda oldukça seçicidirler. Bu yüzden alacakları ürünün kalitesi, kumaşı, tasarımı ve bunun yanında bütçeye uygun olması da oldukça önemlidir. Kişinin vücut yapısına uygun giyim ürünlerini kullanması ne kadar önemli ise sağlıklı olması ve estetik görünmesi de o kadar önemlidir.

    [​IMG]

    İç giyim alırken nelere dikkat edilmelidir?

    · İç giyim ürünleri alırken birçok noktaya dikkat etmek gerekir. Vücut yapınıza uygun, sizi sıkmayacak bayan iç giyim ürünlerini tercih etmelisiniz.

    · Özellikle yaz aylarında terletmeyen, vücudunuza oturan, kumaş dokusu pamuklu ürünleri tercih etmelisiniz.

    · Sütyen ya da külot iç çamaşır ürünleri alırken hem göğüs yapınıza uygun sütyen ürünlerini tercih etmeli hem de vücudunuza görünmesini istemediğiniz fazlalıklarınız varsa bunları kapatabilecek tipte ürünlerden faydalanmalısınız.

    Kadın, erkek ya da çocuk fark etmeksizin gece uyurken rahat yatmak, sağlıklı şekilde uyumak için pijama ürünlerinden yararlanılır. Yatak kıyafeti olarak kullanılan pijamalar çoğu zaman ev kıyafeti olarak da kullanılabilir. Günümüz modellerinde erkek olsun kadın olsun birçok pijama modeli ve tasarımı neredeyse dış giyim kadar zarif ve kalitelidir. Siz de kaliteli iç giyim ürünlerine ve kaliteli pijama ürünlerine ulaşmak istiyorsanız www.dekolte.net sitemizden tüm ürünlerimizi inceleyerek istediğiniz ürünü rahatlıkla sipariş verebilirsiniz.
     
  2. Mehtap

    Mehtap Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Kızlar fantazi ürünlerde çok iddialı ve seksi modeller var mutlaka bir bakın derim benim gibi gecelik ve iç çamaşırını internetten alan bayanlar için çok ideal bir site.:)
     
  3. aynura

    aynura Yeni Üye www.pembeoje.com

    :p:p çok kadınsı ürünler var Dekolte.net te beni aşar ama evli bayanların ilgisini çekeceğinden eminim:D:p:rolleyes::rolleyes:
     
  4. Çağla

    Çağla Yeni Üye www.pembeoje.com

    Canım sende Dekolte.net in iç çamaşırlarıyla ilgilen fantazi ürünlere bakma:D:D
     

Sayfayı Paylaş