Bayan Şort Modelleri

Yaz geldiği zaman hemen her yerde görmeye alıştığımız şortlar da gün yüzüne çıkmaya ve vitrinleri süslemeye başlar. Her şeyde olduğu gibi şortların da bir modası vardır. İster kış olsun ister yaz olsun hem modelleri hem de renkleri ile 2015 bayan şort modelleri yine cıvıl cıvıl ve yine gençler tercihleriyle trendleri belirlediler.

Bu sene de yeşil ve haki renk şort modasına damgasını vurdu. Yeşil renkten vazgeçmeyen gençler yeşilin her tonuyla özellikle haki renk son trendleri oluşturuyor. Yeşil rengin yanında cıvıl cıvıl renkler de popülerliğini her zaman önde tutmaktadır.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte rahatlık ön plana çıkıyor. Bunu sağlayan şortlar sayesinde bayanlar hem kendine güveni yaşıyorlar hem de spor ve zarif giyimin de ön plana çıkmasını sağlıyorlar.


İç Giyim

İster klasik olsun, ister spor olsun şortlar kısa oluşları ve sıcak yaz günlerinde pratik kullanımıyla her genç kızın ve kendine güvenen kadınların rahatlıkla giyebildiği kıyafetler arasında tercih edilmektedir. Haki ve yeşil rengin yanında en çok tercih edilen soft renkler de yine bu sene bol bol göreceğimiz renkler arasına girdi.

Bayan seksi şort modelleri

2015 Şort modelleri yine cıvıl cıvıl

Her ne kadar haki ve yeşil rengin damgasını vurmuş olduğu 2015 şort modelleri arasında her sene olduğu gibi bu sene de renkli ve canlı şort modelleri de oldukça tutulmaktadır.

Daha zarif ve modern olmak isteyen bayanlar ve gençler şifon bayan şort modellerinden asla vazgeçmiyor. Şifon şort modelleri özellikle sıcak havalarda daha az etkilenmenizi sağlayarak kişinin daha rahat ve aynı zamanda modern görünmesini de sağlıyor.

Bayan kot şort modelleri

Her renk ve deseni rahatlıkla bulabileceğiniz şifon modeller içinde çiçekli desenleri sevenleri oldukça memnun edecek modeller bulunmaktadır. Bu modellerle hem daha rahat hem de modern gözükür ve dikkatlerin üzerinize çekilmesini sağlayabilirsiniz.

Kadın şortları

Genç kızlar asla kot modellerden vazgeçmiyor. Bu sene de kot bayan şortlar en fazla tercih edilen şort modelleri arasında yerini alıyor. Daha çok spor tarzı sevenler için ister sade ister işlemeli modelleri ile genç kızlar arasında oldukça popüler olan kot şort modellerini her türlü spor ayakkabı ile kombin ederek kullanma imkanına sahip olursunuz.

 

Genç kız şort modelleri Bayan örgü şort modelleri Bayan penye şort modelleri

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın