Sonbahar – Kış Moda Tasarımları

2015 sonbahar kış döneminde daha renkli geçecek gibi gözüküyor. Özellikle yeni renklerin, payetlerin, pulların, simlerin ve daha birçok tasarımın kullanıldığı bir sene olacak. Fakat genel olarak payetli ceketler ve montlar çok daha fazla ön plana çıkacak.

Genel olarak kombinlerin hâkim olacağı bu sezonda pek çok farklı elbiseyi göreceğiz. Örneğim payetler ile donatılmış, koyu renk diz üstü elbiseler ve bunun üzerinde kullanabileceğimiz siyah dar ceketler oldukça güzel bir görünüm oluşturacaktır. Hatta bunun altına alacağınız siyah topuklu bilekte biten bir ayakkabı ve ona uygun bir çantada oldukça şık duracaktır.

Buna ek olarak bu sene şallar, atıklar ve birçok renkli desenlere sahip aksesuar ürünleri de oldukça fazla kullanılacak gibi duruyor. Genel olarak hayvan desenleri, ekose ve çiçek desenlerini bol bol göreceğiz.


İç Giyim

Fakat sonbaharda en çok tercih edilecek tasarımlar arasında dantel işlemeleri, payetler, kalem etekler, renkli desenler ve fosfor renkleri kullanılmış elbiseler göreceğiz. Bu tasarımlar oldukça renkli bir sonbaharın geçeceğini de şimdiden belirtiyor.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın