Bikini Modelleri 2016

Hemen herkes yaz mevsimini dört gözle bekler. Serinlemek, kızgın kumlardan serin sulara kendini bırakmak isteyen insanlar, yaz mevsiminin gelmesiyle mayo ve bikini seçimlerine de başlar. Mayo ve bikini seçiminde en önemli kural vücut tipinize uyan modelleri seçmektir.

Her sezon değişen bikini modelleri bu sene de yine göz dolduracak. Vitrinlerde bikini tasarımcılarının birçok farklı tasarımlarına rastlayabilirsiniz.

Askılı bikini


İç Giyim

Askılı bikiniler yine popüler

Bu sene straplez bikini modelleri yerine boyundan askılı bikiniler daha fazla tercih edileceğe benziyor. Bikinilerde siyah ve açık tonlar daha fazla kullanılıyor. Askılı bikinilerde püskül detayları daha fazla tercih ediliyor.

Seksi bikini modelleri

3 parça bikiniler

Bu sene bikini tasarımcıları, üç parça halinde göğüs, kalça ve karın kısmını saran bikinileri ön plana çıkarıyor. Bu modeller vücudu daha uzun ve zarif gösteriyor.

Bustiyer tipi bikiniler

Bustiyer tipi bikiniler

Bu sene yine canlı renklerde bustiyer tipi bikinileri de tercih edebilirsiniz. Sadece deniz kıyafeti değil gece bir bar ya da eğlence yerine de bu hem düz hem de desenli modelleriyle güzel bir gece kıyafeti olarak da tercih edebilirsiniz.

Bustiyer tipi bikiniler yanında boyundan bağlı bikini modelleri de bu sene revaçta. Bu modellerde minyon tipli kadınlar, boylarını daha uzun göstermek için bu bikini tipini tercih edebilirler.

mikrobikini

2016 yılının trend bikinileri

Tasarımcılar bu sene trend renkler arasında nar çiçeği, toz pembe, mor renk ve tonları, zümrüt yeşili, su yeşili, turkuaz gibi renkleri ön plana çıkarırken fırfırlı bikinileri ve küçük desenli bikinileri beğeninize sunuyor. Bu sezonun trend bikinilerinde ufak bir detay da küçük takı ya da bikiniler üzerine konulan ufak taşlar göz dolduruyor.

Straplez Bikini Modelleri

Püskül yine moda

Geçen sezon oldukça beğenilen püsküllü bikiniler bu sezon da yine vitrinleri süslemeye başladı. Özellikle genç kızların çoğunlukla tercih ettiği püsküllü bikiniler ile plajlar ve havuzlar cıvıl cıvıl görünmeye aday gözüküyor.

İpli bikini modelleri

İpli bikini modelleri

Bu sene yine zarifliğinden ve seksiliğinden vazgeçmek istemeyen kadınlar için ipli bikini modelleri ile sahillerde farklı bir tarz yaratabilirsiniz. İpli modeller yanında ağ işlemeli bikini modelleri de yine göz dolduruyor.

Seksi bikini

Bayan Bikini

Erkeklerin En Beğendiği Bikini Modelleri

Erkekleri Azdıran Bikini ve Mayo Modelleri

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın