Trend Mayo ve Bikini Modelleri

Yaz geliyor, tüm sahiller, havuzlar cıvıl cıvıl insanlarla dolmaya başlayacak. Tabi durum böyle olunca en yeni, en trend mayo ve bikiniler de sahneye çıkmaya başlıyor. Tıpkı bir podyuma benzeyen sahiller, havuz başları tamamen görsel şölene dönüyor.

Hemen her yaz döneminde değişen mayo ve bikini modelleri yine trend mayo ve bikini modelleri 2015 yılına damgasını vuracağa benziyor.

2015 yılının en yeni modelleri arasında yine eskiye dönüş esintileri de kendini gösteriyor. Yeni modellerin yanı sıra eski modellerin de revaçta olduğu 2015 trend mayo ve bikini modelleri ile yine erkeklerin başı dönecek.


İç Giyim

Ayyıldız Bikini Modelleri

Trend mayo ve bikini modelleri

Bu senenin yeni mayo ve bikini modelleri arasında püskül modası rüzgar gibi esecek.  Düz karınlı kadınlar yine üstleri kısa modelleri tercih ediyor. Bikini üstleri ise yarım bluz şeklinde bol yaka modelleri ile plajları süslemeye hazırlanıyor.

Klasik model ve renkler yine kadınların gözdesi durumunda olacak. Rengarenk plajların görselliği içinde yine şıklık yarışına girecek olan kadınlar eskinin o yumuşak başlılığını yine gözler önüne serecek.

Ayyıldız Mayo Modelleri

Zayıf ama vücuduna fazla güvenli olmayan kadınlar için yüksek bel modelli bikiniler yine plajlarda sahne almaya devam edecek.

Plajlarda ve havuzlarda bohem bir havanın eseceği 2015 senesi trend mayo ve bikini modellerinde bustiyer tipi bikiniler de yine gözdeler arasında yerini alacak.

Siyah Bikini ve Mayo Modelleri

Siyahın asilliği beyazın masumluğu

Siyah ve beyaz ayrılmaz bir ikili. Asilliğini her dönem gösteren ve bundan hiçbir zaman kaybetmeyen siyah renk yine plajların gözde renkleri arasında. Beyaz renk ise masumluğun ifadesi ile genç kızların vazgeçilmez tutkuları arasında yerini alıyor. Siyah ve beyaz renk straplez tipi bikiniler yine açık ara önde plajlarda boy gösterecekler.

Beyaz Bikini Modelleri 2015

Asimetri yine kendini kanıtlıyor

Asimetrik desenlerin hiçbir dönem popülerliğini yitirmediği ve yine 2015 yılında da kadınların gözdesi olacağını şimdiden gösterdi. Farklı olduğunu, her konuda iddialı olduğunu göstermek isteyen kadınlar için vazgeçilmez trendler arasında yerini alıyor.

pierre cardin bikini modelleri Penti Bikini Modelleri Mavi Bikini Modelleri Kom Mayo Modelleri Bikini modelleri 2015 Bikini üst modelleri Kamuflaj bikini modelleri Kırmızı Bikini Modelleri Kom Bikini Modelleri

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın