2016 Yılı Burçlar Ve Burç Yorumları

2015 yılını geride bırakmamıza sayılı günler kala 2016 yılının bizlere neler getireceği merak konusu olmaya başladı bile. 2015 yılı kimi burçlara evlik, yeni bir ev, yeni bir iş getirirken kimi burçlarda da zorlu sınavlardan geçti. Burçları yeni yılda cinsellik, aşk, iş, aile ve de evlilikle ilgili neler beklediğini merak ediyorsanız bu yazımızı mutlaka okumalısınız.

Güneş burcunuz ve yükselen burcunuzu birlikte okumayı unutmayınız.

Burçlar 2016


İç Giyim

2016 Yılının Burçlara Etkileri

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ : 2016 yılı Koç ve yükselen koç burçları için kariyerlerle ilgili gelişmelerin ön planda olacağı bir yıl olacak. Çalıştıkları iş dalıyla ilgili değişim dönüşüm yaşayacakları, sektör değişikleri yaşayacakları bir yıl onları bekliyor. Ayrıca pek çok koç burcu estetik operasyonlarla kendilerinde ufak tefek değişikler yapacak ve diyetler yardımıyla kilo vererek fiziksel görünüşlerinde olumlu değişikliklere gideceklerdir.Ayrıca yurtdışı eğitim konularının gündeme geleceği bir yıl olacaktır.
BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA : Jüpiter transitinin 5. evlerinden geçiyor olması boğa ve yükselen boğa burçları için 2016 senesi aşk konularında şanslı bir sene olacak. Uzun zamandır bekledikleri ilişki kapılarını çalabilir. Arkadaşlarıyla olan ilişkilerinde daha dikkatli olmaları, aldanışlara, aldatılmalara açık olmamaları gerekmekte. Ayrıca borç, kredi alacakları zaman çok dikkatli olmalılar.
İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Havailikleriyle ünlü pek çok ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar 2016 yılında evlilik kararı alabilirler. Satürn transiti onlara ciddi ilişki içine girmeleri konusunda olumlu etki yapacak. Evinizi değiştirme ya da evinizde yapacağınız dekorasyon tadilat işleriyle ilgili konularda şanslı bir sene sizi bekliyor. İş değişikliği yapmak isteyen ikizler ve yükselen ikizler burcuna tavsiyemiz hayallerinin değil de mantıklarının sesini dinlerlerse daha başarılı olacaklardır.

 

2016 burç yorumları rezzan kiraz

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ : 2016 yılı yengeç ve yükselen yengeç burçları için çok çalışacakları ve çalıştıklarının karşılığı biraz az alacakları bir sene olacak. Kısa mesafe yolculuklarının fazla olacağı, kardeşlerle komşularla ilişkiler başta olmak üzere gerek sanal ortamlarda gerekse gündelik diyaloglarında iletişimin çok yoğun olacağı bir yıla giriyorlar. Nisan haziran ayları arasında mars retrosundan dolayı aşk konusunda biraz durağan bir dönem olabilir için. Fakat senenin ikinci yarısında aşk hayatınız hareketlenmeye başlıyor.
ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN : 2016 yılı aslan ve yükselen aslan burçları için kazançlarının artacağı, gelirlerinde olumlu gelişmeler yaşayacağı bir yıl olacak. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler, yeni iş konuları gündeminizde olacak. Çocuklarla, sevgilileriyle ilgili sorumluluklarının artacağı ve sağlık konusunda da olumlu gelişmeler yaşayacakları bir yıl onları bekliyor.
BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU : Başak burçlarının, anne, baba, aile kısaca hane içinde sorumluluklarının artacağı bir yıl olacak. Başak ve yükselen başaklar bu sene kilo alımına dikkat etmeliler. Yılın ilk yarısı onlar için çok şanslı bir dönem olacak. Jüpiter başak ve yükselen başaklara tüm iyimserliğiyle “dile benden ne dilersen” diyor adeta.

 

2016 burç yorumları nuray sayarı

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ : Terazi ve yükselen terazi burçları 2016 yılı boyunca satış, pazarlama, kardeşler, ,iletişim gibi konularda sizi biraz zorlayabilir hazırlıklı olun. Kazançlar konusunda nisan ve haziran döneminde durağanlık yaşayacak olsanız bile yılın genelinde maddi açıdan rahat bir yıl geçireceksiniz.
AKREP VE YÜKSELEN AKREP : Arkadaşlık edinme konusunda zodyağın en ketum burçlarından olan akrepler 2016 yılında bu inanışı kırıyor ve arkadaş çevrelerinde hatırı sayılır bir genişlemeye gidiyor. Yıl boyunca yeni yeni ortamlara girerek yeni insanlar tanıyacak olan akrep ve yükselen akrepleri aşk da yalnız bırakmıyor. Hayallerini kurdukları bir partnerle yılın ilk 6 ayında karşılaşmaları ve bir ilişki yaşamaları mümkün gözüküyor.
YAY VE YÜKSELEN YAY : Yay ve yükselen yay burçları için 2016 yılı kariyerlerinde, iş hayatlarında saygınlıklarını arttırmada çok şanslı bir yıl olarak öne çıkıyor. Bu yıl fazla hırslı olacak olan yay ve yükselen yaylar, başarılarını bu sefer şanslarına değil çok çalışmalarına borçlu olacaklar. 9 marttaki yeniaydan sonra yeni bir ev, yeni bir aile, yuva, mekan şehir değişikliği sizleri bekliyor olacaktır.

 

2016 Burç Yorumları

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK : Çalışkanlıklarıyla ve disiplinli olmalarıyla ünlü oğlak ve yükselen oğlaklar 2016 yılında da yoğun bir iş hayatına merhaba diyecekler. Pek çok oğlak burcu yurtdışında eğitime başlayabilir, yurtdışına yerleşebilir. Yakın çevreleriyle olan iletişimlerinde ekstra dikkatli olmalılar.
KOVA VE YÜKSELEN KOVA : Uzun zamandır bekledikleri kredinin sonuçlanması ya da uzun zamandır devam eden miras davaları gibi konularda Kova ve yükselen kova burçları artık bekledikleri neticeye ulaşıyor. Ve bu yolla artacak olan mal varlıklarını, yatırım yapacakları zaman son derece dikkatli olmamlılar. Riskli yatırımlara aldanışlara karşı dikkatli olmalılar, herkese güvenmemliler. Özgürlüklerine düşkünlükleriyle bilinen kova ve yükselen kovaların büyük bir kısmı bu sene nikah masasına oturacağa benziyor.
BALIK VE YÜKSELEN BALIK : 2016 yılının evlilik konusunda belki de en şanslı burçlarından biri de balık ve yükselen balıklar. Pek çok bekar balık burcları 2016 yılında yeni yuvasını kuracaklar. Tembellikleriyle ünlü balık burçları çalışma hayatında, kariyerlerde 2015 yılından daha sıkı ve yoğun çalışacaklar fakat karşılığını satürnonlara fazlasıyla verecektir.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın