2016 Duvar Kağıdı Modelleri

Evlerimiz bizim en önemli mekanlarımızdır. Özellikle kadınların bütün günlerini evde geçirdiği düşünülürse duvarların, koltukların, ev düzeninin tamamen kadınların isteğine göre olması da normaldir.

Genelde günümüzde duvarların kirlenmesinden, devamlı boyanmasından şikayet eden insanlar duvar kağıdı kullanmaktadırlar. Bu sayede hem defalarca duvar boyama işleri yapmamış olur hem de dekoratif açıdan evlere farklı bir hava gelmektedir.

Yatak Odası Duvar Kağıtları


İç Giyim

Revaçtaki duvar kağıdı modelleri

Özellikle ithal duvar kağıdı modelleri günümüzde en çok tercih edilen ürünlerdir. Günümüzde birçok yeni binada ithal duvar kağıtları kullanılmaktadır. Birçok kişi duvar renklerinden sıkıldığı zaman duvar kağıtlarına yönelmekte ve bu sayede evlerinin havasını değiştirmektedirler. İnsanlar artık güzel görünümlü duvar kağıdı modelleriyle evlerini dekore etmekte ve artık boyalardan bir şekilde vaz geçmektedirler. Ayrıca dekoratif unsurların çok önemli olduğu ev dekorasyonunda duvar kağıtları önemli bir yer tutmaktadır.

Taş görünümlü ithal duvar kağıdı modelleri

Taş görünümlü ithal duvar kağıdı modelleri

Birçok kişi boya işlerini artık duvarlarında görmek istemiyor ve duvar kağıtlarına yöneliyorlar. Özellikle ithal duvar kağıtları birçok kişi tarafından da tercih edilmektedir. Bunlardan biri olan taş görünümlü ithal duvar kağıtları ile hem modern hem de nostaljik havalar estirerek ev dekorasyonlarında oldukça güzel havalar estirmektedirler.

Deniz havası gibi yoktur

Evleriniz daha canlı ve ferah görünmesini istiyorsanız deniz havasını estireceğiniz okyanus rengi duvar kağıdı modellerinden yararlanabilirsiniz. Bunun yanında sade renk kombinasyonu yaratmak ve üç boyutlu duvar kağıtlarından yararlanarak evleriniz daha neşeli olabilirsiniz.

Duvar Kağıtlarında En İyi Marka ve Modeller

Manzara her zaman insanın havasını değiştirir

Manzaralı duvar kağıtları hemen herkesin ilgisini çeken modellerdir. İthal duvar kağıtlarında 2016 yılında birçok duvar kağıdı modeli manzara desenli olmaktadır. Desenli duvar kağıtlarını seçerken muhakkak koltuklarınız ve diğer aksesuarlarınızla uyumlu olmasına dikkat etmeniz gerekir.

Vintage duvar kağıdı modelleri

Vintage duvar kağıdı modelleri

Vintage duvar kağıtları temizlik açısından en kolay temizlenebilen duvar kağıtlarıdır. Desen ve renklerin harika uyumu sayesinde evlerinizde kolaylıkla kullanabileceğiniz vintage duvar kağıdı modellerini özellikle banyonuzda ve mutfağınızda tercih edebilirsiniz. Tüm evin odalarında da kullanabilirsiniz. Özellikle mutfağınızda kullanacağınız modellerle temizlik açısından daha rahat edersiniz.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın