2016 – 2017 Sonbahar-Kış Makyaj Trendleri

2016-2017 Sonbahar-Kış defileleri her zamanki gibi makyaj trendlerinin de belirleyicisi oldu. Bu sonbahar farklı makyaj trendlerini deneyeceğiz, ama alışık olduğumuz birçok makyaj şeklini de uygulamaya devam edeceğiz. İşte bu sezonun makyaj trendleri…

Kalın kaş
Son yıllarda kalın kaşlar oldukça revaçta, ince kaşların adı hiç anılmıyor bile. İnce kaş sevenler bu habere üzülebilir ama kaşlarını kalınlaştırmaya karar verseler gerçekten iyi olur. Kalın ve dolgun kaşlar 2016 – 2017 Sonbahar-Kış defilelerinde en çok göze çarpan trendlerden biri.

2017 makyaj modası


İç Giyim

Kırmızı dudaklar
Sonbahar-kış sezonunda kırmızının bütün tonları makyaj çantanızda olabilir. Kan kırmızısı, bordo, böğürtlen kırmızısı, koyu kırmızı ve kırmızının daha birçok tonu.

Twiggy kirpikleri
Twiggy tarzında kalın eyeliner uygulayarak, üst ve alt kirpiklere takma kirpik yapıştırarak bu görünümü kendiniz de deneyebilirsiniz.

Asker imajı
Derek Lam ve Dior defilelerinde karşımıza çıkan, asker yeşili farla boyanmış gözler oldukça farklı bir duruşa sahip. Bu askeri bakışları bu sezon biz kadınlar çok sevecegiz gibi görünüyor.

Punk ve fütüristik tarz
İddialı görünümleri sevenler, bircok modacının 2016-2017 Sonbahar-Kış defilelerinde kullandiklari, punk ve fütürüstik makyajları denemek ister misiniz? Bu kadar büyük ve dikkat çekici kirpiklere ne dersiniz?

2017 makyaj

Doğal görünüm
Defilelerinde doğal görünümlü makyajlar, her sezon olduğu gibi yine revaçta. Şeftali tonlarında allık ve gül pembesi bir ruj doğal görünüm elde etmek için yeterli.

Gözlerde ombre
Bu sezon sıkça karşımıza çıkan ombre tekniği makyajda da yerini aldı. Ombre tekniğiyle yapılan makyajlar bakışları tamamlıyor ve gözlere derinlik katıyor.

Farklı çizgiler
Her sezon olduğu gibi bu sezon da kedi gözü şeklinde uygulanmış kuyruklu eyeliner oldukça popüler.

Metalik esintiler
Defilelerinde kullanılan metalik farlar ve rujlar 2016 – 2017 Sonbahar-Kış sezonunda sık sık karşımıza çıkacak.

Renkli gözler
Sonbaharda mavi, pembe, mor ve turuncu far renkleri sayesinde yazın canlılığını aramayacağız. Dilediğiniz kadar renkli olmakta özgürsünüz.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın