Topuz Saç Modelleri

Saçlarımız güzelliğimize güzellik katan bizleri her farklı modeli ile bambaşka bir güzelliğe kavuşturan unsurlardır. Özellikle topuz modelleri ile bambaşka ve asil bir görüntüye sahip olabiliriz. Birbirinden özel ve farklı topuz modeli sayesinde her türlü ortama ayak uydurabiliriz. Özel davetler için, gösterişli bir gece için, iş toplantılarında veya normal hayatımızda kullanabileceğimiz çok sayıda farklı modelden oluşan topuz modelleri bulunmaktadır.

Topuz saç modelleri resimli anlatım

Her yeni yılda yenilenen diğer şeyler gibi Topuz Saç modelleri 2016’da belli oldu. Hatta birçok bayan tarafından başının üzerine taç edildi.


İç Giyim

Şimdi sizler için en yeni Topuz Saç Modelleri 2016 hangileriymiş tanıtma zamanı geldi.

Ense Topuz Saç Modelleri

Balerin topuz modeli: Bu topuz modeli sayesinde seksi, asil ve çok çekici bir duruş sergileyebilirsiniz. İster özel davetleriniz için isterseniz de iş ortamlarınızda ve toplantılarda rahatça kullanabilirsiniz. Tüm saçların geriye doğru, yukarıdan sıkıca toplanması ve sarılması ile yapılmaktadır.

Dağınık Topuz Saç Modelleri

Dağınık topuz Modeli: İsminden de anlaşılacağı gibi salaş ve dağınık bir modeldir. Özel gecelerin vaz geçilmezi olan favori topuz modelidir. Asil ve çekici bir duruş sergiler. Bu saç modelini yaparken mutlaka bir uzmandan yardım almak gerekirken basit olarak tepeden saçlarınızı salaşça topladıktan sonra aralardan tutamlar salarak kendinizde kolayca yapabilirsiniz.

Topuz Saç Modelleri 2016

Sıradan topuz modeli: günlük yaşantınızda kolayca kullanabileceği bir modeldir. Bu model sayesinde kolayca hoş bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Saçınızı ortadan ikiye ayırarak arkadan kıvırma ve birleştirme yolu ile sabitleyebilirsiniz. En fazla tercih edilen topuz modellerinden biridir.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın