Rus Takvimi Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2016

Rus takvimi, Çin takvimi ile hemen hemen aynı hesaplama yoluyla belirlenen bir yapıya sahiptir. Rusların bulduğu bir yöntemdir. Aynı Çin takvimi bebek cinsiyeti belirleme takvimi gibi Rus takvimi de bebek cinsiyeti hesaplama konusunda günümüzde oldukça popüler olmaya başlamıştır.

Birçok kadın, bebeğinin cinsiyetini hemen öğrenmek ister. Bilimsel yoldan öğrenmeden önce farklı yollardan da öğrenmeyi denemişlerdir. Rus takvimi bebek cinsiyeti hesaplama da bunlardan biridir. Doğruluk derecesi konusunda Çin takvimine göre daha fazla söylendiği de olmaktadır.

Rus Takvimi 2016


İç Giyim

Rus takvimi bebek cinsiyeti hesaplamada gerekli olanlar

Rus takviminde bebek cinsiyeti hesaplamada gerekli olan şeyler babanın doğum tarihi, anne adayının adet tarihi ile ilgili bilgiler ve anne adayının doğum tarihidir. Bu bilgiler ışığında kendine has hesaplama türüyle kişiler bebeklerinin cinsiyetini bulma yolunda uygularlar.

Rus takvimi Çin takvimine biraz daha doğru yönleri vardır. Rus takviminin istediği bilgiler daha mantıklı ve doğruluk derecesi biraz daha mantıklı açıklamalara imkan verecek yöndedir.

Rus Takvimi 2016 Bebek Cinsiyeti Hesaplama

Rus takviminin doğruluk derecesi var mıdır?

Aslında tıpkı Çin takvimi gibi Rus takvimi de insanların içini rahatlatmak ve biraz olsun anne ve baba adaylarına tahmin etme şansı vermek için uygulanmaktadır. Çünkü hamileliğin belli bir süresinden sonra zaten anne ve baba adayı isterlerse bebeklerinin cinsiyetini ultrason ile kolaylıkla öğrenebilirler.

Ancak insanlar yüzyıllardır bebeklerinin kız mı erkek mi olacağı konusunda her zaman merak içinde olmuşlar ve bu konuda birçok yöntem denemişlerdir. Kimi zaman kulaktan dolma bilgilerle konu komşunun kendi hamileliklerine göre yorumlarına inanmışlar kimi zaman yıllarca önce böyle ortaya atılmış Çin takvimi Rus takvimi gibi hesaplamalarla bebeklerinin kız mı erkek mi olacağını öğrenmeye çalışmaktadırlar.

Bu konuda Rus takvimi Çin takvimine göre biraz daha ön plana çıkmaktadır. Rus takvimi Çin takvimine göre insanlara daha inandırıcı daha bilimsel gelmeye başladığı için Rus takviminde insanlar hesaplamalarını yapmaya başlamışlardır.

Şu da unutulmamalıdır ki böyle hesaplamalarla kendinizi kandırabilirsiniz. En doğru şekilde ultrasondan öğreneceğiniz bilgilerle daha emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın