Çin Takvimi Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2016

İnsanlar, bebeklerinin cinsiyetini anlamak için birçok yol denerler. Bu çok eskilerden beri gelen bir gelenektir. Kimisi anne adayının yediğine içtiğine bakarak yorum yapmaya başlar, kimisi anne adayının büyüyen karnına göre yorumlarda bulunur. Ancak en doğru cevap ultrasonda görülendir. Ultrasonda belli bir dönemden sonra bebek kendini göstererek cinsiyetinin belli olmasını sağlar.

Çin Takvimine Göre Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama

Çin Takvimi kesin sonuç değildir


İç Giyim

Çin takvimi, kesin doğruluğu olan bir yöntem değildir. Uzak doğu ülkelerinde uygulanan ve Çinlilerin bulduğu bir yöntemdir. Daha çok günümüzde kadınların ilgisini çektiği için çok fazla gündeme gelmiş bir bebek cinsiyetini belli etme metodudur. Günümüzde oldukça popüler olan Çin takvimi ile bebek cinsiyeti hesaplama yöntemi 700 yıllık bir tarihe sahiptir. Bebek cinsiyetini bulma oranı %90’ları bulduğu iddia edilmektedir. Tüm özelliği 700 yıllık bir dönem içinde hala günümüze kadar gelmesi ve bu yöntemden insanların medet ummasıdır.

Birçok kişi mantıklı bir açıklama getirememesine rağmen Çin takvimi 700 yıllık bir geçmişe sahip ve doğruluğu ile insanları şaşırtmaya devam etmektedir. Çin takvimi üzerinde birçok açıklama yapılmasına rağmen bazı açıklamalar mantıklı açıklama yapanlar da vardır.

Çin Takvimi 2016

Çin takvimi nasıl işler?

Çocuk doğmadan önce anne ve babadan alınan cinsiyet kromozomları olan X ve Y kromozomları cinsiyeti belirlemek için kullanılır. Ancak Çin takvimi yüzyıllar öncesinde bulunan bir yöntemdir ve kromozomlarla ilgili bilgileri biliyor olmaları mümkün değildir. Çin takvimini oluştururken kadınların hamile kalış tarihleri not edilip en yüksek oran bu takvime girilerek anne adaylarının yumurtlama dönemlerinde hangi spermin geçip hangi spermin geçmeyeceğine göre kız mı erkek mi olacağına dair yorumlarda bulunmuşlardır.

Çin takviminde önemli olan anne Çin takvimi yaşı ve anne hamile kalma ayı önemlidir. Bu iki bilginin ışığında Çin takviminde kız ve erkek bebek tahmini yapılabilir.

İlk adımda olarak anne adayının yaşı bulunur. Doğum tarihi, gün ay ve yıl olarak girilerek hesaplanır. İnternette bulunan Çin takvimi ile bebek cinsiyeti hesaplama sitelerinde otomatik olarak hesaplamalardan bu yaşınızı öğrenebilirsiniz. Karşınıza çıkan talimatları izleyerek ilk önce Çin takvimi yaşınızı bulabilirsiniz. Bebek cinsiyeti belirlenirken Çin yaşınızı esas almalısınız.

İkinci adım olarak anne adayının hamile kalma ayı hesaplanır. Bu bölümde son adet tarihi girilerek hamile kalma ayı bilgisine ulaşırsınız. Eğer bu tarihi biliyorsanız bu adımı yapmanıza gerek yoktur.

Son adım bebek cinsiyeti hesaplamadır. Bu bölümde Çin takvimi yaşı ve anne adayının hamile kalma ayı bilgisi tabloda kesiştirmesi yapılır. Kesişen hücre içinde pembe renk ve K harfi varsa bebek kız, eğer mavi renk ve E harfi varsa bebek erkek olarak hesaplanır.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın