Koç Burcu 2016

İlk çağlarda palavracı ve savaşçı yapısı yüzünden horoz sembolü olarak kullanılan koç burcu saldırgan, girişken, sert ve cinselliğe düşkünlüğü sebebiyle koç sembolü kullanılmaya başlanmıştır. Bu yüzden de lider, yiğit, güvenilir, saldırgan yaşamı temsil eder.

Astrolojide koç, kendine güveni, kişiliği, fiziki yapısı, dış görünümü temsil eder. Her şeye içgüdülerini kullanarak plansız programsız hareket etmeyi sever.

Koç burcu özellikleri


İç Giyim

Yönetici gezegeni mars olan koç burcu, element olarak ateşi alır. Nitelikleri arasında öncü olması vardır. Uğurlu sayıları arasında 1 ve 9 vardır. Uğurlu sayacağı gün ise Salı’dır. Uğurlu taşı yakut olan koç burcunun rengi ise kırmızıdır. Tarot kartlarında imparatoru temsil eder. Kıymetli taşlar arasında elmas önde gelir. Kıymetli madeni ise demirdir. Sevdiği bitkiler içinde pars zambağı, ıtır, hanımeli ve geranyum vardır.

2016 yılında Koç burcunu bekleyenler

2016 yılında Koçlar daha cesur, atak ve canlı olacaklar. Ocak ayı itibariyle tüm tutku ve ihtiraslarında destek göreceksiniz. İletişim ve kariyer alanında 2016 yılında oldukça girişken günleriniz olacak.

Ocak, Mayıs-Haziran ve Kasım/Aralık ayları Koçlar için tam bir dönüm noktası olacak. Bu dönemlerde yeni bir ev, arazi, araba ya da yeni yeniliklere sahip olarak hayatınızda birçok değişiklikleri de yapabilirsiniz.

Bekar olan koçlar için tam da evlenme zamanı. Evli olan koçlar ise aile ilişkilerini daha da geliştirebilirler. Bazı riskli konulara da dikkat etmesi gereken koçlar özellikle şans oyunlarına girmeleri için uygun bir dönemde değilsiniz. Piyango, şans oyunları, kumar, aşırı eğlence şimdilik uzak durmanız gereken konular arasında.

Aile yaşantısında eğer evli ve çocuk sahibi iseniz çocuklarla ilgili bazı sorunlarla karşılaşmanız olası riskler arasında. Özellikle çocukların eğitim ve öğretimlerinde karşınıza çıkabilecek sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Yaratıcılığınızın daha ön plana çıkacağı 2016’da hem kariyerinizde hem de başka alanlarda oldukça güzel başarılar sağlayabilirsiniz. Daha çok bilimle ilgili konulara ve sanata önem vererek eğitim ve öğretim alanında biraz daha ilgili davranarak radikal çalışmalara imza atabilirsiniz.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın