Boğa Burcu 2016

Boğa burcu, kafasında boynuzlar taşıyan bir boğa ile sembolize edilen ve kuvvetli bir yapıya sahip, malına düşkün olarak nitelendirilir. Fiziksel dünya hakkında görüşleri çok gelişmiştir. Duyularına büyük önem veren boğalar algıladığı her sese, lezzete, görüntü ve kokuya, estetik duygusuna zemin hazırlamayı sever.

Boğa burcu özellikleri

Boğa burcunun yönetici gezegeni venüstür. Elementi topraktır. Nitelik sabittir. Uğurlu sayıları 6 ve 4’tür. Uğurlu günü Cuma, uğurlu taşı zümrüttür. Kıymetli madeni bakır, kıymetli taşı topazdır. Tarot kartlarında imparatoriçeyi temsil eder. Bitkileri ise elma, menekşe, gelincik ve selvidir. Uğurlu renkleri pastel, lila ve mavidir.


İç Giyim

2016 yılında boğa burcunu bekleyenler

Boğa burcu insanları önceden tahmin edilmesi zor tavır ve davranışlarını yeni yılda da sürdürmeleri olası gözükmektedir. Bu durum boğa burcu insanları zor duruma sokacaktır.

Mayıs ayı bazı çevrelere giriş yapma ayınız olacak. Nisan sonları ve Mayıs başlangıcı yeni görüşlere ve değişimlere uğrayacağınızı gösteriyor. Alışılagelmiş hayatınızdan kurtularak yeni yaşam tarzlarına ve uğraşlarına merak salacak olana boğa burcu insanları özellikle yetenek gerektirici iş alanlarında kendilerini göstermek zorunda kalabilirler.

Kasım ayı boğa burçları için davranış biçimlerinde değişiklik yapma zamanının olduğu zamanlara denk gelecek. Geleceğiniz belki de kariyerinizle ilgili bazı gelişmeler için hızlandırma yapacak ve hayatınızla ilgili çoğu kararı vermek zorunda kalacaksınız. Yani bir anlamda kaderiniz sizin elinizde olacak.

Nisan ayında çoğu olaylara dikkat etmeniz gerekecek. Nisan ayı boğa burçları için biraz sıkıntılı günlere gebe olduğunu gösteriyor.

Boğa burçları 2016 yılında sağlığa, temizliğe büyük önem verecekler. Sağlık konularında biraz daha dikkatli olmalı ve herhangi bir tedavi söz konusu ise bu tedavilerinizi gerçekleştirmelisiniz.

Arkadaşlık konusunda çevrenizi değiştirmenin belki de zamanı gelmiştir. Yeni tanışacağınız insanlarla hayatınızda beklemediğiniz heyecanlara pencere açabilirsiniz.

Aile ve aile büyüklerinizle ilgili bazı sorunlar gündeme gelecektir. Çoğu zaman almak istemediğiniz sorumlulukların size yüklenmeye başlaması muhtemel görünüyor.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın