Ayyıldız Mayo ve Bikini Modelleri

Yaz mevsimi geldiği zaman tüm sahil kenarları ve havuzları bir şenliktir alır. Hanımların gözde markaların mayolarını giyme yarışı ile tüm sahiller ve havuzlar şenlenir. Birçok mayo ve bikini modelleri hanımların hem şıklık yarışını hem de gözlerin üzerinde olmasını sağlar.

Her sene olduğu gibi 2015 yılında da mayo ve bikini modellerinde yine liste başını çeken Ayyıldız mayo ve bikinilerinde %80 polyamid ve %20 oranında elastan kullanılarak hem dayanıklı hem de sağlıklı mayolar üretmeye devam ediyor.

Hemen her zevke ve bedene hitap eden mayo ve bikinileri bulmak mümkün olan Ayyıldız’da bu sene yine erkeklerin gözleri bayram edecek.


İç Giyim

Ayyıldız Mayo ve Bikini Modelleri 2015

En revaçta olan mayo ve bikini modelleri

Ayyıldız mayo ve bikini modellerinde 2015 modasının en gözde modelleri arasında pastel renkler ve tek renk tasarımlar öne çıkıyor. Özellikle bikinilerin yandan bağcıklı modelleri hemen tüm modellerde görmek mümkün.

Tüm beli kavrayan modellerin de bulunduğu bikini modellerinde siyah ve beyaz yine vazgeçilmeyen renkler arasında yerini almış durumda. Bu sene Ayyıldız mayolarında tek renk modası daha fazla ön plana çıkarılmış durumda. Daha çok pastel renklere yer verilen modellerde aradığınız size uygun bir modeli muhakkak bulursunuz.

Ayyıldız Mayo Modelleri 2016

Ayyıldız 2015 mayo modellerinde ise rengarenk ve geometrik şekilli tasarımların ön plana çıktığını görüyoruz. Cıvıl cıvıl renklerin kullanıldığı mayo modellerinde özellikle mayokiniler ile gözleri kamaştırabilirsiniz.

Türk kadınlarının plaj ve havuzlarda daha rahat etmeleri hem de daha zarif görünmeleri için tasarlanan mayolar ile yaz tatillerinizin tadı bir başka olacağa benziyor.

ayyıldız Mayo ve Bikini Modelleri 2016

Mayo ve bikini alırken nelere dikkat edilmelidir?

Çok zayıf kişiler mayo alırken iri desenli mayoları tercih etmelidirler. Açık renk mayolar ile olduğunuzdan daha kilolu görünebilirsiniz. Geniş kalçalara sahip kişilerin göğüs kısmının açık kalça kısmının desensiz, koyu renk olduğu mayoları tercih etmeleri en doğru tercih olacaktır.

2015 Ayyıldız Mayo ve Bikini Modelleri 3

Göbekli bir yapıya sahip olan kadınların düz renk mayoları tercih etmeleri uygun olacaktır. İri göğüslü bayanlar ise üçgen bikinilerden uzak durmalı bikini üstlerini koyu renk alarak balenli modelleri tercih etmelidirler. Küçük göğüslü bayanlar ise boyundan bağlamalı üçgen bikini modellerini tercih etmeli desen olarak da geometrik ve çiçek desenli bikinileri tercih etmelidirler.

2015 Ayyıldız Bikini Modelleri 2015 2015 Ayyıldız Bikini Modelleri 2015 Ayyıldız Mayo ve Bikini Modelleri 2

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın