2017 Bayan Güneş Gözlüğü Modelleri

                Yaz geliyor. Hatta geldi Yaz denince akla deniz, kum, güneş gelmekte. Sıcak havalarda ise dışarıda gezen insanlar üzerine vuran güneş ışığı onları rahatsız etse de çözüm yok değildir.

Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri

Özellikle son senelerde moda olan güneş gözlükleri ile hem şık görünmek hem de güneşten korunmak farklı bir boyut kazanmış durumda.


İç Giyim

Yeni Sene, Yeni Moda

                Her sene her üründe yeni bir moda olduğu gibi, bu sen de güneş gözlüklerinde de yeni trendler mevcut.

Kadın Güneş Gözlüğü Fiyatları

Çift Camlı Gözlük Modelleri

                Bu sezon en revaçta olacak model bu gibi görünüyor. Çift camlı gözlük modelleri üst üste takılmış gibi görünen camlar oldukça revaçta ve sıradanın çok dışında bir görüntü sunmakta.

Kadın Gözlük Modelleri

Pastel Tonlar

                Tasarımdan ziyade işin renk kısmında ise pastel tonlar oldukça ön planda. Pudra mavisi, pembesi ve lila ve soluk gri ve tonları ise dikkat çeken yeni renk trendlerinden. Kedi gözü olarak bilinen modeller de bu sene yine trendler arasında. Ama bu senenin modasında görünen o ki Miu Miu ve Prada’da çerçeveler çok farklı kesimlerde ve oldukça da renkli görünüyor. En iddialı modellerini ortaya koyan markalar ise yine Miu Miu ve Prada. Miu Miu bu sene üç boyutlu yapısı ile öne çıkıyor. Prada ise imzasını her zamanki gibi kenar işlemelerine atıyor. Bu iki firma ile de bu senenin trendi belirlenmiş oluyor.

Güneş gözlükleri markaları

Neon ve Dolce Gabbana

Sezonun favorileri arasında yine her zamanki gibi Dolce Gabbana bulunmakta. Yuvarlak çerçeveleri ve çiçek desenleri ile bu sene de her zamanki gibi favoriler arasında farkını göstermekte. Gözlük boyutları ise yine her zamanki gibi oldukça büyük ve dikkat çekici. Altın işleme gibi detaylarla bolca gözlüğünü zenginleştiren firma, bu sene de iddiasını koruyor.

Güneş gözlüğü bayan 2017

Armani ailesinde ise, kullanımı oldukça zor olan Neon çizgiler kullanılıyor. Fakat Armani çok büyük bir akıllılık yapmış ve Neon çizgileri direk olarak kullanmaktansa, bunları ufak birer detay olarak gözlüklerine ilave etmiş. Bu sayede de hem neon çizgiler ile şıklığı sağlamış, hem de abartı yapmayarak oldukça güzel detayları elde etmiş.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın