Bayan Saç Modelleri

Saçlar, kadın olsun erkek olsun çok dikkat edilen ve her zaman popülerliğini koruyan konulardan biridir. Her sene gelişen yeni trendler, moda saç kesimleri sayesinde değişik kişiliklere bürünmek insanoğlunun vazgeçemediği unsurlardandır.

Saç kesimi ve modelleri konusunda dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar vardır. Her saç tipi her yüz tipine uygun değildir. Bunu önlemek için kuaförünüze yüz tipinize uygun modellerini danışmanızda fayda vardır.

2015 Bayan Saç Modelleri 3


İç Giyim

Yazımızda 2015 bayan saç modelleri hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.

Yuvarlak yüzlü hatlara sahip kadınlar 2015’te de moda olan sert, keskin modelleri tercih etmelidir. Bu şekilde kesilen saçlar yüzünüzün yuvarlaklığını kapatacaktır. Ayrıca bu modele kat kat kesimleri, küt modelleri de ekleyebilirsiniz. Alnınızda ufak kahkül de size ayrı hava katacaktır.

Kare yüzlü hatta sahip kadınlar ise yüzü daha yumuşak gösteren, hareketli saç şekillerini tercih etmelidirler. Yanakları gizleyerek ve alın açıklığını sağlayarak kullanılan saç tipleri her zaman kare yüze sahip kadınlarda daha ön plana çıkmaktadır.

Bayan Saç Modelleri

Oval yüzlü bir kadın her saç tipine uygun kesimleri tercih edebilir. Hemen her saç tipini kaldırabilecek olan oval yüz, gerek uzun gerek küt kesim olsun gerek kısa kesim olsun hepsini rahatlıkla kullanabilen en uygun yüz tipidir.  Kahkül kesim oval saç kesimi için yine bu senede moda olarak karşımıza çıkıyor.  Gözlerin tamamen kapanmadığı, gözlerin görüldüğü kahkül sayesinde saçlar daha da hareketleniyor.

Üçgen yüzler ise saç kesiminde boyun hizasını tercih etmelidirler. Saçın uç kısımları ise hareketlendirilmelidir. Ancak çok kısa kesimli saçlar yüzün üçgen halini daha fazla ön plana çıkardığından çok tercih edilmemelidir.

Dikdörtgen yüz şekline sahip kadınlar ise orta uzunluğa sahip, omuzu biraz geçen modelleri ya da kısa saç modelleri tercih etmelidir. Kat kat kesim ve perçem bu yüz tipine giden modellerdir.

2015 Bayan Saç Modelleri

2015 Bayan Saç Modelleri 2

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın