Ferace Modelleri

Ferace, daha önceden Osmanlı Devleti’nde sadece kadınların değil dervişlerin de giydiği bir kıyafet tarzıdır. Genelde kadın kıyafetidir ve günümüzde erkekler kullanmaz. Özellikle tesettür giyiminin önde gelen kıyafetlerinden olan feraceler tek renk olan feraceler, tek renk siyah renk olup ayak bileklere kadar uzunluğu olan bir kıyafet türüdür.

Çok bol ve uzun, siyah renk olan bu tarz giyim günümüzde tesettür giyimin en çok aranılan kıyafetleri arasına girmiştir. Eskilerde siyah renk olarak günümüze kadar gelen feraceler artık tek renk üzerinde d eğil çift renkli ve tek renkli ama sadece siyaha odaklı olmayan modelleri de tesettür giyimin modası haline gelmiştir.

Tesettür Ferace Modelleri


İç Giyim

Ferace modelleri

Eskilerde sadece tek renk üzerinde odaklanılan feraceler, günümüzde tek renk üzerinde değil siyah haricinde yeşil, mürdüm, lacivert, kahverengi, fuşya, bordo renkli modelleriyle de çeşitlendirilmiştir.

Çoğu ferace çeşitleri düz olmalarının yanı sıra üzeri işlemeli olanları da tesettür giyimin aranılan modelleri arasında yer almaktadır.

Rahatlığı, hatları belli etmeyen geniş modelli oluşu sayesinde tesettür dünyasının vazgeçilmez kıyafetleri arasında bulunan feraceler renkleriyle de çok cazip modelleri beraberinde getirmektedir.

Ferace Modelleri Yeni Sezon

Tek renk ve çift renk seçeneklerinin bulunduğu feraceler, düğmeli ve fermuarlı çeşitleriyle oldukça güzel tasarımları da tesettür dünyasına katıyor.

Düz renk üzerine çiçekli modelleri de genç kızlar arasında oldukça revaçta bulunan feraceler 2015 yılında yine tesettür giyimin genç kesimi tarafından oldukça fazla tercih edilecek kıyafetlerin başında geliyor.

Ayrıca tasarımlar arasında pelerin tarzı feraceler de günümüz tesettür giyiminde oldukça fazla dikkat çekmekte ve tercih edilmektedir.

işlemeli Ferace Modelleri

Tek renk üzerine büyük çiçek desenli feracelerin yanında yarasa kol feraceler de oldukça dikkat çekici modelleri tesettür giyime kazandırmıştır.

Düz renk feracelerin üzerine ince bir kemerle aksesuar yapacağınız feraceler ile daha zarif ve modern gözükürsünüz.

Özellikle orta yaş tesettür giyim için düz renkler ama kolları işlemeli kıyafetler oldukça ilgi çekmekte ve tesettür giyimin en güzel örneklerini vermektedir.

Tesettür giyimin günümüzde en güzel örneklerinin verildiği feraceler ile kapalı kesimin rahatlıkla giyebileceği feraceler ile daha zarif ve modern görünerek zamana ayak uydurabilirsiniz.

Mor Ferace Modelleri Ferace Modelleri 2016 Ferace Modelleri 2015 En Yeni Ferace Modelleri En Güzel Ferace Modelleri

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın