Güneş Gözlüğü Modelleri

Farklı modellerin yer aldığı sezonda pek çok farklı çeşit bulunmaktadır. 2015 güneş gözlüğü modelleri arasında yer alan modellerden bazıları aşağıdadır.

Güneş Gözlüğü

  • Grafik Çerçeveler: Sezonun en etkileyici modellerinden olan grafiksel çerçevelerle kare çerçeveler, yuvarlak ve oval çerçeveler de dahil olmak üzere bu modellere büyük bir eğilim gösterilmektedir.
  • Büyük Boy: Gözlerin gizlenmesi istendiği durumlarda büyük ve opak güneş gözlükleri pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Sezonun ana tasarımı olan büyük boy güneş gözlükleri modern modelleri ve tarzıyla rahatlık ve şıklık hissi vermektedir.

Güneş Gözlükleri


İç Giyim

  • Kedi Gözü: Şimdiye kadar olan tasarımlar arasında farkını ortaya koyan kedi göz güneş gözlükleri bu sezonda en dikkat çekici ve etkileyici gözlükler arasında yer almaktadır. Farklı yüz şekilleri ve ciltler için uyumluluk taşımaktadır. Farklı renk tonları ve süslü tasarımları da hem şık hem de rahat bir görünüm sağlamaktadır.

Güneş Gözlüğü Çeşitleri

  • Havacı Gözlükleri: Oldukça şık ve şaşırtıcı olan modeller arasında yer alan havacı güneş gözlükleri farklı tarzları ve tasarımlarıyla yaratıcı bir görünüm yaratmaktadır. Aynı zamanda modern ve sofistike yorumlarıyla dikkat çekici görünen bu modeller başarılı ve büyük çerçeveler ile ön plana çıkmaktadır.
  • Büyük ve Plastik Çerçeveli Modeller: Biraz abartı gibi duran büyük çerçeveler ve plastik güneş gözlükleri sezonun trendleri arasında yer almaktadır. Plastik ve metalik birbiriyle birleşen modeller daha farklı ve çılgın modellerle ortaya çıkmaktadır.

Güneş Gözlüğü Örnekleri

  • Yaratıcı Çerçeveler: Sezonun modası arasında yer alan yaratıcı güneş gözlükleri tüm dikkatlerin odak noktası olmaktadır. Gözlük çerçevelerinin bütününü süslemekte olan camlar daha büyük olması ve son derece akılda kalıcı tasarımlarıyla renkli, kabarık ve tatlı bir görünüm yaratmaktadır. Yaratıcı desenleri ve baskılarıyla bu çerçeveler farklı bir görünüm yaratmaktadır.

Güneş Gözlüğü 2015

 

 

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın