Kış Moda Renkleri

Kış aylarında her sene moda değişirken renkler de değişmektedir. Tercih ettiğiniz kıyafetlerin modeli kadar renkleri de büyük bir önem taşımaktadır. Kış aylarının olmazsa olmazları arasında elbette ki siyah renk ürünler gelmektedir. Siyahın soğuk aylarda oldukça fazla tercih edildiğini görebilirsiniz. Hem kiloyu az gösteren hem de asil olan bir renk olduğu için çok fazla dikkat çekmektedir.

Bunun dışında koyu kahverengi tonları da kış aylarının en çok tercih edilen renkleri arasında yer almaktadır. Genel olarak bot, ayakkabı ve çanta gibi aksesuarlar da oldukça fazla seçilir. En beğenilen markaların ürünleri arasında bu renklere denk gelebilirsiniz. Aynı zamanda kırmızı ve bordo tonları da kış ayları için oldukça etkilidir.

Aynı zamanda vişne çürüğü ve lacivert renkleri de kış aylarında en çok tercih edilen seçenekler arasında yer alır. Krem renk olan kazaklar da kış aylarında son derece şık bir görünüm elde edebilmeniz adına etkili olan ürünler arasında yer almaktadırlar. Oje tercih ederken de siyah ve kırmızı renklere bakabilirsiniz.


İç Giyim

Aksesuar renklerine baktığımız zaman burada en fazla dikkat çekenler arasında kesinlikle altın rengi takılar yer almaktadır. Gümüş renkler artık çok fazla tercih edilmemektedir. Altın rengi ve de mürdüm rengi takılar son derece dikkat çeken renkler arasında yer almaktadır. Koyu gri montlar ve de kırmızı montlar da ilgi çeken tasarımlar arasında yer almaktadırlar.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın