2016 Gecelik Modelleri

Eşinizle veya partnerinizle ateşli bir gece geçirmenizi sağlayacak 2016 yılının en seksi gecelik modellerini sizlere tanıtacağız. Saten gecelik, dantel işlemeli gecelik ve fantazi gecelik modellerini bir araya derlediğimiz bu konu ile yatak odasında da güzel giyinen bir bayan olacaksınız. Genç kızlar ve yetişkin bayanlar için birbirinden güzel gecelik modelleri birarada…

Kadın Gecelik

Bir kadının iç çamaşırları kendi kişiliğinin gizli kalmış yönlerini barındırır. Özellikle gecelik bir bayana yakışan en özel iç giyim çeşitleri arasındadır. Dişi olmayı günlük hayatında başaramayan birçok kadın yatak odalarında tam bir dişi karakteri yaratmak için birbirinden güzel ve seksi gecelikleri tercih ederler. Gecelikler sadece sıcak bir geceyi değil aynı zamanda rahat hareket etmeyi ve iyi bir uyku çekmeyi de kolaylaştırır.


İç Giyim

2016 gecelik modelleri genellikle sıcak geceler ve rahat uykular konseptlerine göre hazırlanmışlardır. İçerisinde en fazla kullanılan renk yine sıcak geceleri anımsatan kırmızı olmuş. Seksi bir renk olarak yatak odalarında vazgeçilmez olan kırmızı siyahın cazibesi ile karıştığında ortaya erkeklerin gördüklerinde yüreklerini hoplatacak modeller çıkarmıştır. 2016 gecelik modellerinden birkaç örneği sizler için özel olarak seçtik. Erkek okurlarımız için eşinize onu ne kadar kadınsı ve seksi bulduğunuzu göstermek için özel günlerinizde hediye olarak alabileceğiniz seçeneklerin en başında bu gecelikler gelmelidir.

Fantazi Gecelik Modelleri

Seksi Gecelik

Dantel Gecelik

Saten Gecelik

Erotik Gecelik

Transparan Tül Gecelik

 

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın