2016 Gelinlik Modelleri

Her genç kız evlilik zamanı geldiği zaman hayalindeki gelinlik ile dünya evine girmek ister. Prensesler gibi olmak, herkesin gözünün kendisinin üzerinde olmasını arzu eder. Bu yüzden tüm gelinlik dergileri karıştırılır ve hayallerde yaşatılan gelinlik aranmaya başlanır.

Gelinlik Modelleri

2016 yılının trend gelinlik modelleri arasında prenses gelinlik modelleri ve kabarık gelinlik modelleri ön plana çıkmaktadır. Kabarık gelinlik modellerinde tül detayları ve sırt dekolteli modelleriyle göz kamaştırmaktadır.


İç Giyim

Prenses gelinlikler

Prenses gelinlikler

Klasik gelinlikler artık günümüzde çok da ilgi görmüyor. Evlenecek genç kızlar genellikle prenses gelinlik modellerinden yana tercih kullanarak bu en güzel ve muhteşem gecesinde prensesler gibi olmak istiyor.

2016 taşlı prenses gelinlik modelleri bu sene genç kızların hayalini süsleyen en trend gelinlik modellerinin başında geliyor.  Parlak taşlar ile süslenen gelinliğin üst kısmı ve prenses etek bütünlemesiyle muhteşem bir görsellik sunan taşlı prenses gelinlikler ile en güzel gelinlerden biri olabilirsiniz.

Gelinlik

Dantel işlemeli prenses gelinlik modelleriyle daha zarif görünebilirsiniz. Daha modern modeller üzerinde dantel işlemeler ile farklı konseptler yaratabilirsiniz. Dantelli prenses gelinlik modelleri taşlı prenses gelinliklere göre oldukça da ekonomiktir.

Fiyonklu prenses gelinlikleri günümüzde daha çok tercih edilmektedir. Özellikle pembe ve mavi renkli fiyonklar ile cıvıl cıvıl gelinlikler genç kızların hayalindeki gelinlikleri oluşturuyor.

Gelinlik Fiyatları

Kabarık gelinlik modelleri

Gelinlik arayışı içine giren her genç kız kabarık gelinlik modellerinden de tercih etmektedir. Özellikle kilo problemi olan gelin adaylarının daha fazla düşündüğü ve tercih ettiği gelinlik modellerindendir. Straplez kabarık gelinlik modelleri özellikle kilo vermeye başlamış ancak istediği kiloya inememiş gelin adayları için oldukça idealdir.

Kabarık gelinlik modelleri

Parlak taşlarla süslenen straplez kabarık gelinlik modelleriyle tarlatanlı ve tarlatansız olarak tercih edebileceğiniz modelleri de bulunmaktadır.

Vücut tipine göre gelinlik seçimi

Vücut tipine göre gelinlik seçimi

Armut vücut tipine sahipseniz yarım kollu modeller ile omuzlarınızı geniş gösterebilir, göğüs modeli katmanlı ve drapeli gelinlikleri tercih edebilirsiniz.

Kum saati vücut tipine sahip kişiler her modeli uygundur. Tam balık modeli ya da V yakalı tek omuzlu gelinlikleri de tercih edebilirsiniz. Düz, helen tipi modelleri tercih etmemelisiniz.

Gelinlik modelleri resimli

Atletik vücutlu iseniz satenli, dantelli ve dökümlü modelleri tercih edebilirsiniz. Sırt dekolteli, süslemeli vintage modeller tam size göredir.

Elma tipi vücuda sahipseniz derin dekolteli, toparlayıcı korselerle takviye edebilirsiniz. Göğüs bölgesi ön plana çıkan modelleri tercih edebilirsiniz. Kabarık etekler, likra ve saten kumaşlar, yuvarlak yaka modeller tercih edilmemelidir.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın