2016 Tanga Modelleri ve Seksi Külotlar

Hemen her kadın tanganın büyüsüne kapılır ve giyinmek ister. Ancak tangalar, vücuduna güvenen bayanların giyebileceği türden bir giyimdir. Ufacık bir kumaş parçası birçok kadının hoşuna gittiği gibi erkekleri de baştan çıkartmaya yetmektedir. Fantezi giyimin büyük bir bölümünü oluşturan tangalar ise hemen her kadının dolabında olması gereken iç çamaşırlarındandır.

2016 Tanga Modelleri

Tangalar, önden bikini görüntüsü veren ancak arka tarafında daha ince detaya sahip iç giyimdir. Genellikle etek ve pantolon altında belli olmaması için giyilen bir iç giyim olduğu için daha çok tercih edilir.


İç Giyim

Bayan Külot Modelleri

Tangalar hem etek altında hem de pantolon altında rahat kullanıldığı ve kişiye kullanım rahatlığı sağladığı için hemen her kadın tarafından kullanılmaktadır. Günümüzde artık sadece kadınlar değil erkekler de kendilerine göre üretilen erkek tangalardan kullanmakta ve rahat etmektedirler.

Tanga Modelleri 2016

2016 en çok tercih edilen tanga modelleri

  • Bu sene dantel tangalar yine göz kamaştırıcı olmaya devam ediyor. Genel olarak tül danteller ve saten olanları fazlasıyla rağbet görmekte. Eğer fantezilerden hoşlanan bir kişiliğe sahipseniz en çok dantel tangalar yararlanabilirsiniz.
  • Tül tangalar özellikle transparan giyimden hoşlananlar için oldukça revaçta gözüküyor. Hem seksiliği hem dişiliği ön plana çıkan tül tangalar ile ateşli gecelere hazırlık olabilirsiniz. Teninizi tahriş etmeyen türden olmasına dikkat etmelisiniz.

Tanga Modelleri

  • Beden ölçülerinize tam uyacak şekilde almanızda yarar olan tangalarda özellikle ip tangalar ne küçük olmalı ne de bedeninizden büyük olmalıdır. Özellikle ip tanga alırken vücudunuza oturan ve sizi sıkmayacak bedenlerde almanız önemlidir.
  • Deri tangalar da, 2016 senesinin en çok öne çıkan örneklerinden birini oluşturuyor. Ancak deri terlemenize yol açacağı için devamlı giyebileceğiniz türden değildir. Deri tangalar genelde daha ateşli geceler geçirmek isteyen kişilerin fantezilerinde kullandığı bir iç giyim olarak düşünülebilir.

Seksi Tanga Modelleri

Seksi iç çamaşırları ile partnerinizi çıldırtabilirsiniz

Dış estetik kadar iç estetik de oldukça önemlidir. Kadınlar dış görünüşüne ne kadar önem verirse iç çamaşırları olarak da oldukça özenli davranırlar. Seksi görünmek, cazibeli olmak, kendini iyi hissetmek her kadın için olmazsa olmazlardandır. Bu yüzden seksi külotlar kullanarak erkeklerin aklını başından almayı çok iyi becerebilirler.

Seksi Tanga

Seksi külotlar ile geceye güzel başlayabilir ve en güzel ve heyecanlı, şehvet dolu bir geceye merhaba diyebilirsiniz. Özellikle bir erkeği tahrik etmek, baştan çıkarmak istediğinizde iç giyiminize de önem vermeniz size artı puan olacaktır.

G-String Modelleri 2016

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın