2016 Yazlık Ayakkabı Modası

Hemen her sene olduğu gibi bu sene de ayakkabı modası en ilginç tasarımlarla vitrinlerde yerini almaya başladı. Çoğu modeller yine aynı yerini korurken yeni tasarımlar da gün yüzüne çıkmaya başladı.

2016 İlkbahar-Yaz ayakkabı modası

Sivri burunlu ayakkabılar


İç Giyim

Sivri burunlu ayakkabılar birkaç sezondur vitrinleri süslüyordu. Bu sene de yine sivri burunlu ayakkabılar vitrinlerde yerini almaya başladı. Topuklu olsun düz olsun artık bu sezon ayakkabı burunları daha da sivri olacak. Artık sandaletlerin, babetlerin burunları sivri burun olarak vitrinlerde yerini alacak.

2016 Yaz Ayakkabı Modelleri

Beyaz renk devrim yarattı

Beyaz rengin saflığı, kıyafet ve çantalarda olduğu gibi bu sezon ayakkabılara da yansıdı. Artık sadece kıyafetlerde ya da çantalarda gördüğümüz beyaz renk devrim yapıyor ve ister babet ister düz ister topuklu olsun hemen her ayakkabı çeşidinde beyaz renk oldukça trend olmaya başladı.

Yazlık Bayan Ayakkabı Modelleri

Açık ayakkabılar yine moda

Ayak bakımınıza ve bacaklarınıza güveniyorsanız bu sezon sandaletler, bağcıklı açık ayakkabılar bu sezon da yine gözde. Hem spor hem de klasik tarzda açık ayakkabılar ile yine hem daha seksi hem de çekici görüneceksiniz. Özellikle gladyatör sandaletler bu sezon da yine vitrinlerde yerini alıyor.

Yazlık Genç Kız Ayakkabı Modelleri

Rahat ayakkabılardan vazgeçmeyin

Hemen her kadın özellikle ayakkabılar konusunda rahatlıktan yana tercih kullanmaktadır. Genelde tüm gün ayakta olan ya da uzun süre dolaşmak zorunda kalan kadınların rahatlıkla giyebileceği düz ayakkabılar yine bu sezon da oldukça tercih edilecekler arasında yerini alıyor.

Sandaletler, babetler bu sene sivri burunlara dönüş yapıyor. Ancak sivri burunlardan hoşlanmayan ve oval burun ayakkabıları sevenler için hala oval burunlu sandalet ve babetler vitrinlerdeki yerini almaya başladı.

Yazlık Bayan Topuklu Ayakkabı Modelleri

Takunya topuklara dikkat

Mid-heel ayakkabı olarak da tanımlanan takunya topuklu ayakkabılar bu sene de yine kendini göstermeye başladı. İster şeffaf topuklu isterseniz rengarenk desenli çeşitleriyle bu yaz ayaklar oldukça şenleneceğe benziyor.

Yazlık Bayan Terlik ve Ayakkabı Modelleri

Şeffaflıktan vazgeçmeyin

Ayakkabı tasarımcıları bu sene de yine yapacağını yaptı ve şeffaf, plastik aksesuarlar, çantalar yanında şeffaf ayakkabıları da üreterek farklı bir trend yaratmaya başladı. Siz de şeffaf ayakkabılardan kullanarak yeni bir moda yaratabilir ve farklı olmanın keyfini sürebilirsiniz.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın