2017 Mayo Ve Bikini Modası

Her yaz olduğu gibi bu yaz da havaların ısınması ile birlikte tatil planları yapılmaya başlandı. Tatilde ne giyeceğim diye düşünen ve her zaman trend giyinmeyi tercih eden kadınlar ise çok önceden 2017 mayo ve bikini modelleri incelemeye başladı.

2017 Mayo-Bikini Trendleri

Her sene farlı bir trend ile oldukça modern görünüme sahip olan mayo ve bikiniler bu yıl da oldukça çok konuşulacak gibi görünüyor. Hiçbir kadın demode olan bikini ve mayoları giymek istemez. Bu nedenle her yıl mayo ve bikini koleksiyonunu incelerler. Bu sene de birbirinden şık ve güzel bikini ve mayolar ile yazın en trend en şık kadını siz olabilirsiniz.


İç Giyim

Gelinlik tarzı mayo ve bikiniler

                Her gün yeni bir trend ile karşımıza gelen tasarımcılar yeni evli olan ve balayına çıkan kadınları da düşünerek gelinli tarzı işlemeli ve danteli mayo ve bikinileri tasarladılar. Hem mayolarda hem de bikinilerde görebildiğimiz beyaz ve ekru renklerinden oluşan bu bikiniler hem oldukça modern hem de oldukça seksi göstermektedir.

2017 bikini ve mayo modelleri

Güpür iplik bikini ve mayolar

Son yıllarda birçok tasarımda sıkça rastladığımız detaylardan olan güpür iplikler artık yaz aylarında sahil kenarlarında kadınların üzerindeki mayo ve bikinilerde de sıkça görülecek gibi görünüyor. Oldukça hoş ve modern bir şekilde tasarlanan güpür iplikler ile hem mayolarınız hem e bikinileriniz şık bir tasarıma kavuşmaktadır. Yazın en çok konuşulan kadınlarından olmak istiyorsanız bu bikinileri tercih edebilirsiniz.

Seksi Bikini ve Mayo Modelleri

Yüksek bel mayo ve bikiniler

Yüksel bel modası pantolonlarla başlayarak bikinilere sıçradı ve artık mayolarda da yerini aldı. Yüksek kesim bikini ve mayolar ile hem stil bir kadın hem de şık bir kadın olabilirsiniz. Tarzına her zaman özen gösteren kadınların en çok tercih ettiği modellerden olan yüksek bel mayo ve bikiniler tarz olduğu kadar kullanışlı modellerdir.

2017 mayokini modelleri

Püsküllü bikini ve mayolar

Yaz aylarının vazgeçilmez tercihlerinden biri de 2017 yılında püsküllü bikini ve mayolar olacak. Severek kullanacağınız bu modeller ile etnik ve modern bir görünümü aynı anda yaşayabileceksiniz. En tarz kadınların tercihi püsküllü bikini ve mayolardan yana olacaktır.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın