Dantelli Etek Modelleri 2016

Dantel, hiçbir dönemde etkisini kaybetmeyen, hemen her yerde rahatlıkla kullanılabilen bir üründür. Gerek iç çamaşırı, gerek perdeler, gerekse masa örtüleri derken şimdi de günümüzde kıyafet olarak karşımıza çıkıyor.

Etek Modelleri

Gerek bluzlarda gerekse elbiselerde olsun eteklerde de oldukça popüler olmaya başlayan dantel yeni sezonda oldukça tercih edilen trendler arasına girmeye başladı.


İç Giyim

Danteli gösteren en güzel renk siyah olmasına rağmen dantel etek trendlerinde beyaz renk dantel etekler de oldukça popüler olmaya başladı.

Dantel etek modasında istediğiniz her boyu bulabilirsiniz. İster uzun ister kısa ister mini her boy dantel etek ile isterseniz spor isterseniz abiye kıyafet kombinleri yapabilirsiniz.

Dantelli Etek Modelleri

Spor tarz dantel etekler

Dantel etek üstüne giyeceğiniz spor bir bady ya da spor bir bluz ile gayet zarif olabilirsiniz. Ayrıca spor tarz giyebileceğiniz dantel etekleri gece abiye tarz eteklere de kolaylıkla döndürebilirsiniz. Giyeceğiniz dantel eteğin üzerine şifon bir gömlek ve topuklu bir ayakkabı sayesinde gayet güzel gece kıyafeti yaparak davete gidebilirsiniz.

Kullanacağınız aksesuarlar da hem spor hem abiye dantel eteklerde oldukça önemlidir. Böylece hem zarif hem de spor görünerek davetlerde ve arkadaş ortamlarında bakışları üzerinize toplayabilirsiniz.

dantelli uzun etek modelleri

Elbise dantel etekler

Daha cazibeli ve seksi görünmek isteyen hemen her kadın tercih ettiği dantel elbiseler ile gecenin yıldızı olabilirsiniz. Vücudunuz da dar kesim danteli kaldıracak formda ise belinize bağlayacağınız gümüş rengi ince bir kemer ve ince topuklu bir ayakkabı ile gayet kombin şekilde daha albeni ve arzulu görünebilirsiniz.

Bayan Dantel Elbise Modelleri

Şifonlu dantel etekler

Özellikle genç kızların diz üstü model kullanımlarında dantel etekler oldukça revaçta. Volanlı gelen ve içinde şifon bulunan ve ince dantel olarak kullanılan dantel etekler genç kızlar arasında oldukça popülerdir.

Sonbaharda katlı tül dantel ve altına çizme ile kombin edilen dantel elbiseler ise yine genç kızlar arasında oldukça tercih edilen tarz dantel eteklerdir.

Giyeceğiniz dantel etekler ister elbise ister mini ister midi tipi olsun genç kızların ve özellikle iş kadınlarının tercihi arasındadır. Günümüzde oldukça popüler olan dantel etekler ile hem daha zarif hem daha cazibeli olacaksınız.

Dantelli mini etek modelleri

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın