Kabarık Gelinlik Modelleri

Bir bayan için en kutsal kıyafet olan gelinlikler, düğün törenlerinin en önemli parçasıdır. Gelinlik seçer iken uzun uzun araştırmalar yapan, ince eleyip sık dokuyan gelin adayları hayatlarında bir kez giymek isteyecekleri bu kıyafeti özen ile seçer iken bizde 2015 yılında çok fazla tercih edilecek ve moda evlerinde ilgi görecek olan kabarık gelinlik modellerini tanıtmak istiyoruz.

2015 Kabarık Gelinlik Modelleri 1

İşlemeli Gelinlikler Ön Planda Olacak


İç Giyim

Düğün günlerinde en güzel gelin olmak için uğraş veren bayanlar için 2015 yılında sade gelinlikler tercih edilmeyecek ve daha süslü gelinlikler ön plana çıkacak. Gelinliklerin üzerinde yer alacak olan taş süslemeler ve dantel işlemeler daha gösterişli ve albenili bir gelinlik ortaya çıkartır iken taşların fiyatları ve dantel işlemlerin el emeği ise gelinliklerin fiyatlarına etki edecek.

2015 Kabarık Gelinlik Modelleri 2

2015 kabarık gelinlik modellerine moda evlerinde göz attığımızda da bu işlemelerin ve süslemelerin oldukça fazla yer aldığını görüyoruz. Bayanlar için her zaman öncelikli tercih edilen gelinlikler arasında yer alan kabarık gelinlikler özellikle göğüs ve bel bölgelsinde yer alan taşlar ile daha partılı bir hal alıyor. Kabarık gelinliğinizin daha fazla dikkat çekmesini istiyor iseniz bu taşlı modellere göz atmanız gerekir iken ne kadar parlak taşlar ile süslü olur iken düğün salonunuzda ışıkların altında parıltınızı yansıtacağını unutmayın.

2015 Kabarık Gelinlik Modelleri 4

Eğer taşlar ile süslenen gelinlik modellerini almak istiyor iseniz bütçe olarak 1500 liradan başlayan fiyatlara hazırlıklı olmalısınız. Bununla birlikte gelinliğin üzerinde yer alan taşların değerine göre fiyatlar 20.000 liralara kadar çıkmakta.

2015 Kabarık Gelinlik Modelleri 6 2015 Kabarık Gelinlik Modelleri 3

2015 Kabarık Gelinlik Modelleri 5

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın