Kabarık Gelinlik Modelleri 2017

Düğününde prenses gibi görünmek her genç kızın hayalidir. Düğün ve gelinlik özel anları güzelleştiren en büyük detaylardır. Beyaz kabarık bir gelinliğin içinde kendini en güzel kadın hissetmek isteriz. Bunun için de vücut tipimize uygun doğru tercihleri yapabilmek çok önemlidir.

Kabarık Gelinlik Modelleri 2017

2017 yılına damgasını vuran modellerden biri de kabarık gelinlik modelleridir. Farklı bir sürü tasarımıyla kabarık gelinlikler aklımızı başımızdan alacak. Kabarık gelinlikler en çok tercih edilen modellerdir ve oldukça farklı, zengin seçenekler bulunmaktadır. Kabarık gelinliklerde tercih edilen modellerden bir taş işlemeli modellerdir. Sık sık işlenen parlak taşlar ve kabarık bir model zarif, ince belli bayanlara harika gitmektedir. Adeta güzelliğimize ışıltı katmaktadır bu taş işlemeli modeller.


İç Giyim

Kabarık gelinliklerde tercih edilen modellerden biri de dantel detayının olduğu modellerdir. Gelinliğin sadece üst kısmına ya da üst kısım ve etek kısmına işlenecek narin Fransız dantelleri bayanlara romantik ve büyüleyici bir görüntü katmaktadır. Dantel bayanı zarif gösteren bir kurtarıcıdır gelinliklerde.

Dantelli Kabarık Gelinlik Modelleri

Kabarık gelinliklere kuyruk şeklince eklenebilecek dantel detayları gelinliği daha da ihtişamlı gösterebilir. 2017 kabarık gelinlik modellerinde genellikle tercih edilen ve moda olan renk kırık beyaz tonlarıdır. Ayrıca kemer ya da fiyonk şeklinde gelinliğe işlenen küçük detaylarla kabarık gelinliklerde güzel renklere rastlamaktayız.

Prenses Gelinlik Modelleri 2017

Kabarık gelinliklerde 2017 yılında dikkat çeken modellerden biri de üç boyutlu gelinliklerdir. Kabarık model gelinliklerin üstüne konulan küçük çiçekler gelinliğe farklı bir hava katmaktadır. 2017 kabarık gelinlik modellerinde sırtı korseli modeller vücut ölçülerini zarif göstermede etkilidir.Gelinlik en güzel hayalimiz ve güzel olmak elimizde. En güzel gecemiz düğünümüzde kabarık gelinlikler prenses gibi hissetmemizi sağlayacaktır.

2017 Gelinlik Modelleri

Etek Ucu Dantel Kabarık Gelinlik

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

2 Yorum

  1. Gelinlik satın alabiliyormuyuz?

  2. Merhaba,
    3.sıradaki fotoda bulunan gelinlik hangi markaya ait. Yardımcı olursanız minnettar olurum. 🙏🏼

Bu Konuya Yorum Yapın