Platform Ayakkabı Modelleri

2017 yılında yüksek topuk ayakkabı modası devam ediyor. Uzun boylu görünmek isteyen bayanların tercih ettiği veya özel geceler, günler için, abiyelerle birlikte kullanmak için pek çok bayanın tercih ettiği modeller arasındadır. Platform taban ayakkabılar yüksek topuk yapısına sahip olmaktadır, boyu uzun göstermekte olup aynı zamanda rahatlık bakımından da ön plandadır. Abiyelerle kullanım açısından önemli bir yere sahiptir. Abiyelerin kullanıldığı uzun ve yorucu gecelerde rahat bir yapıya sahip olan platform ayakkabı modelleri de sizin için bir çıkış yolu olmaktadır.

Platform Topuklu Modelleri

Rahat ve şık olan 2017 platform ayakkabı modelleri renkleri ve değişik tasarımları ile her türlü zevke hitap edebilmektedir. Güzel renk seçenekleri ile tamamlayamayacağınız elbise yoktur. Bu yıl moda olan renklerin ilk sıralarında parlak renkler gelmektedir. Genelde gold ve lame renkleri ve bu renklerin tonlarının kullanıldığı ayakkabı modelleri ile özel gecelerinizi geçirebilirsiniz. Her renk abiyenin altına giyilebilen bu renkler her bayanın ayakkabı dolabında yerini almalı mutlaka.


İç Giyim

Platform ayakkabılar her zaman için abiye olacak diye bir şart yoktur. Spor modellerde, günlük kullanım amaçlı kullanılan ayakkabılarda, modern tasarımlarda da uygulanmaktadır. Spor bir elbise veya etek ile kullanım için, şık bir Jean pantolonla kullanım için daha spor modeller de vardır. Bu spor modellerde genellikle platform taban ve dolgu topuk olarak tasarlanmıştır. Rahatlık ve şıklık açısından bu tür modeller de oldukça çok tercih edilmektedir.

Topuklu Ayakkabı

Bayan Platform Topuklu Ayakkabı Modelleri

Yüksek platform topuklu ayakkabılar

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın