Saç Modası ve Resimli Saç Modelleri

Her şeyde olduğu gibi saçların da bir modası var. Hemen her sene değişen saç modası 2015 yılında da yine herkesin aklını başından alacak.

2015 saç modasında kadınlar daha alımlı, kendine daha güvenen ve daha gösterişli bir hal almaya başladı. 2015 yılının saç modasında yine uzun saçlar revaçta. Kısa saçlar bu sene çok fazla görülmeyecek.

abartısız saç modelleri


İç Giyim

Abartısız uzun saçlar

Bu seneki saç modasında uzun dağınık saçlar moda olacak. Fön olacak ancak fazla abartılı fön kullanılmayacak. Lüleler fazla abartılı olmadan ufak parmak dokunuşlarıyla rüzgarın etkisine bırakılacağa benziyor. Daha önceki senelerin abartılı lüleleri, havalı saçları bu sene çok da ön planda değil.

at kuyruğu saç modeli

2015 senesinde yine at kuyruğu

2015 yılının trend saç modellerinden biri de hiçbir zaman gözden  düşmeyen at kuyruğu. İster enseden toplansın ister tepeden toplansın, at kuyruğu hiçbir zaman trendliğinden bir şey kaybetmiyor.

Her ne kadar bohem saçlar moda olsa da iri dalgalar yine gözde. İrice yapılmış bukleler ile çevrenizde hayranlık uyandıracaksınız. 2015 senesinde de saçlar iri dalgalardan nasibini alacağa benziyor.

topuz saç modelleri ve yapılışı

Her dönem vazgeçilmeyen topuz

Hemen her dönem moda olan topuz bu sene de kadınların gözdesi durumunda. 2015 yılının topuzları diğer dönem topuzlara göre biraz daha farklı. Klasik topuzlar yerine saçlar örülerek oluşturulan topuzlar bu sene genç kızların saçlarında farklılık yaratacak.

yandan topuz saç modelleri

Tazelik yine ön planda

Yaz aylarında genç kızların en gözde saç modellerinden olan ıslakmış görünümü veren saçlar yine etrafta olacak. Bu tarz saç modelleri sizi daha taze ve daha canlı gösterecek.

genç kızlar için salaş saç modelleri

Salaş görüntü her zaman gözde

Bu senenin en gözde saç modellerinden olan saç örgüsü, bu sefer genç kızlara daha salaş bir görüntü kazandırıyor. Saçların alelacele örülerek dışarıya fırlamış gibi yapılan saç örgüleriyle genç kızların rahatlığın keyfini çıkaracak.

Tüm bu saç modellerinin yanında saçta kullanılan aksesuarlar da 2015 yılının vazgeçilmezlerinden olacak.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın