Seksi Bayan İç Çamaşırı, Külot, Tanga ve Sütyen Modelleri 2016

Kadınların en büyük silahlarından biri vücutları ve bu vücudu gösterecekleri iç çamaşırlarıdır. Giymeyi tercih ettikleri külot, tanga ve sütyenler hem kadının bakış açışını değiştirir hem de kendini daha iyi hissetmesini sağlar.

Seksi Bayan Külot Modelleri

Seçilecek renkler, modeller hemen her erkeğin içini gıcıklayan türdendir. Kendine azıcık güven ile giyilecek bu seksi iç çamaşırları hemen her kadını kendi daha çok güvenini getirir ve iyi hissettirir.


İç Giyim

İç çamaşırlarında özellikle seksi iç çamaşırlarında önemli olan kadının kendine güvenmesi ve bu güveni gösterecek şekilde istediği ve kendine yakışan iç çamaşırını giymektir.

Seksi Dantelli Bayan Külot Modelleri

Dantel havasını hiçbir zaman kaybetmez

Dantel, çok eski zamanlardan günümüze kadar hemen her alanda kendini gösteren bir malzemedir. Özellikle iç çamaşırlarında en güzel modelleri bulabilirsiniz. Eğer eşinizin, sevgilinizin size daha tutkulu bakmasını ve arzulamasını istiyorsanız dantel iç çamaşırından vazgeçmeyin.

Seksi Sütyen Modelleri 2016

Dantel külot ve sütyen takımlar özellikle erkeklerin kadınları daha seksi gördüğü modeller arasında yer almaktadır. Danteller içinde bir kadın, erkeklerin görmek isteyeceği en güzel manzaralardan biridir.

Seksi Jartiyer Modelleri

Jartiyer modeller

Özellikle iç çamaşırında kırmızının ve siyahın yeri ayrıdır. En seksi geceler, en arzulu geceler kırmızı renk ile yaşanır. Jartiyer modellerinde de hiçbir zaman özelliğini kaybetmeyen kırmızı renk bu senede erkeklerin aklını başından alacağa benziyor.

Tanga

Tangalar yine moda

Tangalar, birçok kişiye göre oldukça rahatsız iç çamaşırlarıdır. Ancak bir giyilmeye başlanırsa tangalar en rahat edilen iç çamaşırlarıdır. Özellikle etek ve pantolon altında iç çamaşırının belli olmasını istemeyenler için tangalar biçilmiş kaftandır.

Dantelli Sexy Tanga Modelleri

Tangayı hemen her kadın giyebilir. Bunun için birazcık kendinize güvenmek yeterlidir. Ancak fazlanız varsa tangalar yerine daha toparlıyıcı iç çamaşırlarından kullanmanız en doğrusudur. Tangaların modası ister günlük kullanım olsun isterseniz özel geceleriniz olsun her zaman kadının çekmecesinde bulunması gereken modellerdendir. Özellikle seksi bir gece yaşamak isteyen kadınların vazgeçemedikleri iç çamaşırlarından biri tangalardır.

Seksi Sütyen Modelleri

Fantezi iç giyimler

Seksi gecelerin vazgeçilmeyen iç giyimi fantezi iç giyimdir. Jartiyer takımlar, vücudunuzun güzelliğini ortaya çıkaracak tüm modeller fantezi iç giyimde bulunur. Kendinizi rahat ve seksi hissedeceğiniz tüm modelleri fantezi iç giyiminde bulabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek ve erkeğinizi baştan çıkarmak istiyorsanız fantezi iç giyimlerden vazgeçmeyin.

Tanga Modelleri 2016

 

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın