Sonbahar Kış Bayan Moda Trendleri

Çok salaş bir giyim tarzına sahip olsanız bile sizler için derlemiş olduğumuz sonbahar kış trendleri çok hoşunuza gidecek parçaları derledik. Sonbahar kış modasına baktığımız zaman her şeyin çok canlı, şık ve de parlak olduğunu gördük. Yeni sezonda da her tarza sahip kadın için kabanlar ve montlar mevcut.

2016-17 Sonbahar-Kış Trendleri

Çok kolay bir şekilde uyum sağlayıp uydurabileceğiniz kıyafetler ve bohem stilleri iş hayatınız için ve normal günlük kıyafet tercihleriniz için son derece şık ve rahat kıyafetler ile donanmış bir şekilde. Örnek vermek gerekirse, 1970’lerin modası olan süet etekleri ve de ceketleri günlük kullanımınız ve de iş hayatınızda ki kullanımınız için son derece ideal olmakla beraber sonbahar kış modasının temel taşlarını oluşturmakta.


İç Giyim

Bunların yanında sonbahar kış sezonunun renklerine de değinmek gerekirse, mevsimi oldukça yansıtan renklerden biri olan toprak ve de kuru yaprak renkleri oldukça revaşta. Bununla birlikte doğanın tüm renklerini bu sezonda görebilmeniz mümkün. Bohem etkisi yazdan sürdüğü için sonbaharda da baharat tonlarını görebilmek mümkün oluyor. Ve orman yeşili, mücevher tonları ve deniz renkleri de sonbahar kış trendleri arasında yerini alıyor.

2017 Kış Modası

Saç ve makyaja geçildiğinde de hacimli, yumuşak ve dalgalı saçlar daha çok ön planda olacağa benziyor. Bu sezon kendinizi daha rahat hissedeceğiniz modeller sizi karşılayacak. Makyaj ise görünür olsa bile ten rengine yakın pastel renklerinde.

2016-2017 Sonbahar Kış Kadın Modası

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın