Straplez ve Dantelli Gelinlik Modelleri 2016

Genç kızların en önemli günlerinden biri de evlenecekleri gündür. Bu özel günde giyecekleri gelinlik ise dillere destan olmalı ve herkes tarafından beğenilmelidir. Bu yüzden birçok moda evi ve gelinlik mağazası gezilerek istenilen gelinliğe ulaşılmak istenir. Gelinlik seçerken vücut tipiniz ve hangi tip gelinlik giyeceğiniz, gelinlik konseptiniz nasıl olacak ilk önce buna karar vermelisiniz.

2016 Gelinlik Modelleri

Straplez gelinlik için dikkat etmeniz gerekenler


İç Giyim

Straplez gelinlikler atletik, kum saati ve armut vücut tipli adaylar için oldukça idealdir. Eğer straplez gelinlik modellerinden düşünüyorsanız. Bu yazımızı okumalısınız.

  • A kesim straplez gelinlik, kenarlarında bulunan dantel detaylarıyla oldukça sade ve zarif görünmenizi sağlar. Dantel işlemeleri tüm vücudu saran modelleri de oldukça popülerdir.
  • Kabarık straplez gelinlik modelleri özellikle dikkatleri bel bölgesine çekmek için idealdir. Etek bölümü şifon olan gelinlik üst bedeni taşlarla süslenerek derin dekoltelistraplez yaka sayesinde boyun bölgenizi uzun gösterir.

2016 Kabarık Gelinlik Modelleri

  • Kalp yaka straplez gelinlik modellerinde üst beden kısa ve ince yapılı gelin adaylarının tercihi olmalıdır. Etek bölümü fırfırlı olan gelinlik modelinde ince bel ön plana çıkar. Kalp yaka straplez gelinlik modelleri kum saati, armut ve atletik vücut tipi olanlar için oldukça idealdir.
  • Taş işlemeli straplez gelinlikler atletik ve kum saati vücut tipine uygun modellerdir. Daha seksi ve alımlı görünür ve ihtişamınız ile göz doldurursunuz.
  • Kemerli straplez gelinlik modelleri kum saati, zayıf vücut tipi ve atletik vücut tipli kişiler için uygundur. Straplez model gelinliklerde prenses kesim ve sadelik ile herkesi büyüleyebilirsiniz.

Dantelli Gelinlik Modelleri

Dantel gelinlik alırken dikkat edilmesi gerekenler

Dantelli gelinlikler son birkaç yıldır özellikle birçok gelin adayı tarafından tercih edilmektedir. Birçok farklı modeli bulunan dantel gelinlikleri yine vücut tipinize uygun olarak seçmeniz sizin için en doğru tercih olacaktır.

En Güzel Gelinlik Modelleri

  • Askılı dantel gelinlik modelleri büyük göğüslere sahip, kum saati ve ince vücut tipine uygun kişilerin tercih etmesi gereken modellerdendir. Özellikle kol bölümündeki dantel işlemeler ile göz dolduracak ve daha gösterişli olacaksınız.
  • Tek omuzlu dantelli gelinlik modelleri atletik vücuda sahip bayanların tercih etmesi gereken modellerdendir. Özellikle kır düğünü düşünenler şifon eteğin rahatlığını hissedebilirler.

Fransız dantelli gelinlik modelleri

  • Kısa kollu dantelli gelinlik modelleri kapalı mekanlarda düğün yapmak isteyenler için uygun seçimlerdir. Atletik ve kum saati vücuduna sahip kişiler düşünebilirler. Göğüs bölümü işlemeli kumaştan yapıldığı için oldukça gösterişli modeller arasında yerini alır.
  • Straplez dantelli gelinlik modelleri atletik ve kum saati vücuda sahip olanlar için uygundur. Kır düğünü, otel düğünü gibi konseptlerde rahatlıkla kullanılabilir. Straplez gelinlik ile beliniz daha ince görünecektir.
  • Sırt dekolteli dantelli gelinlik modelleri armut tipli gelin adayları için idealdir. Kır düğünü ve açık hava düğünlerinde muhteşem görünebilirsiniz. Bu modeller ile hem bel bölgeniz daha ön planda olur hem de kalça bölgenizi gizlemek daha kolaylaşır.

Straplez Gelinlik Modelleri

uzun kollu dantelli gelinlik modelleri

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın