Tanga Modelleri 2017

Fantezi giyim denildiğinde ilk olarak akla gelen kadınlardır. Kadınlar iç çamaşırı konusunda çok hassastırlar çünkü giydikleri iç çamaşırına göre kendilerini rahat ve seksi hissederler. Tanga bayanlarda seksi iç giyimin vazgeçilmezidir. Tanga standart iç çamaşırlarına göre daha rahat oluşu ve kıyafetlerin alt kısmında belli olmaması sebebi ile pek çok bayan tarafından tercih edilmektedir. Tanga modelleri 2017 yılında da pek çok bayan tarafından ilgi görmektedir.Tangalar özellikle yaz aylarında bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilen bir iç giyimdir.

Tanga Modelleri

Tanga Modelleri, kışkırtıcı yapısı ve baştan çıkaran etkisiyle kadınların için vazgeçilmez bir külot grubudur. Özellikle vücut hatlarını fazlasıyla ortaya çıkaran tanga her erkeğin ilgisini çekmektedir. Birçok tasarıma sahip tanga modelleri her çeşitte ve renkte olup, zevklere göre değişiklik gösterebilmektedir. Tanga çeşitleri; kurdeleli tangalar, dantel işlemeli tangalar, ortası açık tangalar ve arka kısmı açık külot şeklindeki tanga modelleri olarak kendi arasında değişik çeşitlere ve değişik model gruplarına ayrılmaktadır. Tanga ve string devamlı karıştırılan ve birbirine çok benzeyen ürünlerdir.


İç Giyim

Tanga

Tanga Ve G String Arasındaki Farklar

  • G-string tangaya göre daha rahattır çünkü g-string önü normal külota benzer fakat tanganın önü biraz daha incedir.
  • Yan taraflarda bulunan şeritler tanga da bir parmak kalınlığındadır g-stringte ise sadece ipten oluşmaktadır.
  • Tanga g-stringe göre daha kullanışlı olup arka kısmı biraz daha kalındır.

2017 Tanga Külot Modelleri

Tangayı Tercih Etmenin Nedenleri

Tangalar normalde iz yapmadıkları için bayanlar tarafından büyük ilgi görmekte ve çok fazla tercih edilmektedir. Özellikle dar pantolonlar veya eteklere karşı büyük ilgisi olan bayanlar için tanga vazgeçilmez bir giyim türüdür. Sıkı kalçalara sahip kadınlar için de kullanılan tanga modelleri kalçaları tüm gösterişiyle sunmaktadır. Tangalar genelde pamuktan veya sert elastik maddelerden yapılmaktadırlar. Tangalar bazen spor amacıyla aerobik gibi alanlarda da kullanılır. Tangalar hem gündelik hayatta hem de özel anlarda tercih edilebilen 2017 fantezi iç giyim modelleri ve sınırsız çeşitliliği ile hem çok çekici hem de daha estetik bir görünüme kavuşmayı sağlamaktadır.

2017 Seksi Fantazi Tanga Modelleri

2017 G-String Modelleri

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın