Yazlık Kalem Etek Modası

Kadınların vazgeçilmez tutkularından biri de modaya uygun giyinmek ve çevrelerinde popülerliklerini gün geçtikçe arttırmaktır.

2015 yılının trend kıyafetlerinden biri olan yazlık kalem etek modası da kadınların hiçbir dönem vazgeçemediği moda kıyafetlerdendir. Kalem etek modası hiçbir dönem popülerliğini yitirmemiş ve hala dolaplarımızda, mağaza vitrinlerinde yerini almaya devam etmektedir.

Kalem etekler tüm vücut hatlarını ortaya çıkaran, vücudu iyice saran ve genel olarak bel hizasından dizin bir karış altına kadar inen eteklerdir. Genelde ince ve uzun bir yapıya sahip kadınların tercihi olan kalem etekler kilolu bayanların da tercihleri arasında yer almaktadır. Kilolu kadınlar kalem etekleri üzerine alacakları ceketlerle kullanarak daha şık görünebilirler.


İç Giyim

Kalem Etek Modelleri 2015 (2)

Kalem etek ile nasıl giyinebiliriz?

Kadın dünyasının vazgeçemediği kalem etek modası özellikle iş kadınlarının vazgeçemediği trendlerdendir. Toplantıların vazgeçilmez kıyafetleri arasında bulunan kalem etek modelini gömleklerinizle şık kombinler oluşturarak giyebilirsiniz. Kalem eteklerde dikkat edilmesi gereken nokta dikişlerinin tam oturması ve düzgün olmasıdır.

2015 yılının vazgeçilmez kıyafetlerinden ceketler de kalem eteklerle güzel kombinler yaratmanız mümkün. Yazlık blazer ceket ve içine giyeceğiniz ince askılı ipek bluz ile kombin edeceğiniz kalem etekler ile arkadaşlarınız arasında kıskanılmanız kaçınılmaz olacaktır.

Kalem Etek Modelleri 2015 (1)

Gece kıyafeti olarak seçeceğiniz kalem etek modeli ve üzerine taşlı, boncuk işlemeli ya da payetli bluzlar kullanabilir ve geceye şıklığınızla damganızı vurabilirsiniz.

Birçok moda devinin de koleksiyonu arasında bulunan kalem etek özellikle dantelin baş döndürücü güzelliği ile harika bir kombin oluşturmaktadır. 2015 yılında da revaçta olan dantel kalem etekler sizi daha farklı ve dayanılmaz gösterecektir. Dantel kalem etek modelini ceket tipi bluzlarla farklı şekillerde kombine edebilir ve bakışların odak noktası olabilirsiniz.

Kalem Etek Modelleri 2015 (3)

Spor tarzı kalem etek modasını deneyin

Hem şık hem de spor olmak kalem etek modelleriyle elinizde. Denim kumaş kalem etek ve üzerine giyeceğiniz ekoseli gömleklerle hem daha rahat edecek hem de spor tarzından vazgeçmek istemeyeceksiniz.

Spor tarzından taviz vermek istemeyenler için kalem etek tarzının altına hafta sonunun rahatlığını birleştirmek isteyenler için harika tarzlar bulunmakta. Kalem etek altına giyeceğiniz zarif spor ayakkabı ile şıklığınızı her zaman koruyabilirsiniz.

Kalem Etek Modelleri 2015 (4)

Kalem etek modası

Kalem Etek (5) Kalem Etek (4) Kalem Etek (1) Kalem Etek (3) Kalem Etek (2)

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın