Balık Burcu 2016

Balık burcunda iki balık biri kuzeye biri güneye bakar. Balık burcunun zıt burcu başaktır. Başakta görülen detaycı ve analiz etme özelliği balık burcunda her şeyin bir bütün olarak görülmesi, yaşanması ve çözümlenmesi olarak görülür.

Balık burcu özellikleri

Balık burcunun yönetici gezegeni neptündür. Su elementi olan balık burcu, değişken niteliklidir. Uğurlu sayıları 2 ve 6’dır. Uğurlu taşı akuamarin, uğurlu günü Cuma’dır. Uğurlu rengi turkuaz, nil yeşili, Kıymetli madeni platin, kıymetli taşı incidir. Tarot kartlarında ay’dır. Bitkileri ise incir, nilüfer, fulya ve söğüt ağaçlarıdır.


İç Giyim

2016 yılında balık burcunu bekleyenler

2016 yılında balık burcu insanları hem kendilerini yenileme şansı bulacaklar hem de etraflarında heyecanlı değişimlere kulak asmanız gerekiyor. Ocak ayı harcamalarınızda biraz daha dikkatli olmanız gerekli. 2016 yılı içinde yüklüce paralarla alışveriş yapma imkanı bulabilirsiniz. İş ilişkileriniz bu yıl tam da istediğiniz gibi olacak. Bankalarla alışverişiniz bu yıl biraz fazlalaşabilir.

Sağlığınıza diğer yıllara oranla 2016 yılında daha fazla dikkat etmelisiniz. Vücudunuzu gereksiz zorlamalardan uzak tutmalı ve rutin kontrollerinizi atlamadan yaptırmalısınız. Böylece ileride size sağlık konusunda herhangi bir sürpriz gözükmemiş olur. Haziran ve Temmuz ayları sağlığa, hijyene, beslenmeye özen gösterin.

Ağustos, Eylül ve Ekim ikili ilişkiler, iş ilişkileri, eş ve aile açısından önem kazanıyor. Bu yıl birçok yanlış anlaşılmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak güçlü iradeniz ve mantığınız ile bu sorunların üzerinden gelebilecek gücü bulacaksınız.

2016 yılı balık burcu insanları için tam da hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olacak. Uzun süredir hayalini kurduğunuz şeyin fırsatını yakalamış olarak gerçekleştirme imkanı bulabileceksiniz. Ailevi konularda biraz daha sağlam adımlar atmanızı tavsiye ediyoruz. Özellikle yaratıcılığınızı ön planda tutacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Mayıs ayının sonu ve Eylül ayında ev taşıma, yer değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Hatta ülke dışına bile gitme durumlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmek tamamen size kalmış bir şey.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın