Aslan Burcu 2016

Aslan burcu, sembol olarak aslan yelesini ve kuyruğunu kullanır. Hayvanlar kralının özellikleri arasında gücü, kükremesi ve güçlü iradesi ile sembolize edilir. Güvenlik duygusu aslanda ön plandadır. Güçlü iradesi ile çevresindekileri etkiler. Kişisel özellikleri bu güçlü iradesinden ve kuvvetinden alır.

Aslan burcu özellikleri

Aslan burcunun yönetici gezegeni güneştir. Ateş elementi içinde bulunan aslanın uğurlu sayıları 1 ve 4’tür. Uğurlu günü Pazar, uğurlu taşı safirdir. Tarot kartlarında kader çarkını temsil eder. Kıymetli maden altın, kıymetli taşı kedi gözü, pırlanta ve sarı safirdir. Uğurlu renkleri altın rengi ve turuncudur. Bitkiler ise orkide, gül, ayçiçeği ve krizantemdir.


İç Giyim

2016 yılında aslan burcunu bekleyenler

Ağustos ayı aslan burçları için oldukça verimli geçecek. 2015 yılında gerçekleştiremediğiniz hayallerinize 2016 yılında erişme imkanını bulabileceksiniz. Özellikle iş konusunda sıra dışı insanlarla beraber olabilecek ve kazanacağınız fırsatlar size yepyeni dünyaların kapılarını aralayacak. Bu fırsatları kaçırmamaya bakın.

Şubat ayı aslan burcu için çok yapıcı geçecek. Adres değişikliği yapmanız bile muhtemel gözüküyor. Şubat ayı bu değişiklikler için oldukça elverişli imkanlar sunacak. Temmuz ve Ağustos en verimli aylarınız olacak. Eylül ve sonrasındaki aylar sizin için tam bir değişim ayı olacak. Olumlu düşünerek bunu lehinize çevirebilecek eğer olumsuz düşünürseniz biraz sıkıntıya düşme ihtimaliniz oldukça yüksek olacak.

Bekar olan aslan burçlarının kapısını evlilik çalabilir. Birçok aslan burcu kişi evlilik konusunda hazırlıklara başlayabilir ve evlilik kapısından geçebilir. Bu konuda büyüklerinizden yardım bile görebilirsiniz.

Aslan burcundan olanlar beklenmedik fırsatları iyi analiz ederek kaçırmamalılar. Hukuki ve resmi işlerinizde birçok fırsatları ve sıkıntıları aynı anda yaşayabilirsiniz. Gündeminizde gayrimenkul ve yatırım gibi konular ile meşgul olabilirsiniz.

Aslan burcu bilimsel konulara daha ağırlık vermeli ve doğa ile ilgili çalışmalara katılarak hayatınıza farklı pencereler açma fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Haziran ayı aslan burcu için biraz sıkıntılı geçecek. Haziran ayında riskli işlere girmek, yeni projelere imza atmak için uygun bir zaman değil. Haziran ayı harcamalarınızı da biraz daha dikkatli yaparsanız sıkıntı çekmezsiniz. Eylül ve Ekim ayları arkadaş çevrenizde hareketlenmeler başlayacak ve yeni kişilerle tanışma fırsatı bulabileceksiniz.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın