Yengeç Burcu 2016

Sırtında taşıdığı ev ile elde tutma ve muhafaza etme sembolü anlamına gelir. Koruma ve beslenme arzusunu, anneliği, olgunluğu ifade eder. Yengeç dış kabuğunun sertliği ile korumacılığını içindeki yumuşak dokusuyla sevecenliğini, iyi huyluluğu sembolize eder.

Yengeç burcu özellikleri

Yönetici gezegeni ay olan yengeç burcunun elementi sudur. Öncü nitelik taşır. Uğurlu sayısı 3 ve 7’dir. Uğurlu günü pazartesi, uğurlu taşı incidir. Kıymetli madeni gümüş, kıymetli taşı amber ve aytaşıdır. Tarot kartında ay’ı temsil eder. Uğurlu renkleri sarı, deniz mavisi, gümüş beyazdır.


İç Giyim

2016 yılında yengeç burcunu bekleyenler

2015 yılının oldukça verimsiz geçtiği yengeçler, 2016 yılında ciddi anlamda faydalar sağlayacakları bir yıla giriyorlar. İsterlerse bir gecede zengin olma hayallerini bile gerçekleştirebilirler. Ay tutulmasına denk getirebileceğiniz bu zamanda karşınıza doğru anlamda çıkacak iş planlarını da değerlendirmelisiniz. Ancak dimyata bulgura giderken eldeki pirinçten olmamaya da özen göstermelisiniz. Ocak ayında tam bir fırsatlar yakalama ayı diyebiliriz. Önünüze çıkacak kaçırılmayacak bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Nisan ayında mücadele etmeniz gereken birtakım olaylarla karşılaşabilirsiniz. Radikal değişimlere ve alınacak radikal kararlara da kendinizi hazırlamalısınız.

Yengeçler bu sene aşktan yana oldukça şanslı gözüküyorlar. İlişkileriniz daha da kuvvetlenerek yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmamanız için hiçbir sebep yok. Sanata daha fazla ağırlık verebilir ve sanata yönelik hobiler elde ederek çevrenizi de buna göre değiştirme yoluna gidebilirsiniz.

Geçen yıla oranla bu sene yengeçler oldukça üretken gözüküyorlar. Evli ve çocuk sahibi olan yengeçler çocuklarıyla daha fazla zaman geçirebilirler. Çocuklarınıza ayıracağınız zaman ile onların eğitimlerine de önem vermiş olursunuz.

2016 yılında çevreniz oldukça genişleyebilir. Hatta yabancı ülkelerden farklı farklı insanlarla tanışma imkanı da bulabileceksiniz. 2016 yılının ikinci yarısında biraz kemerleri sıkmak zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi iyi ayarlamalı ve zor günlere karşı biraz daha hazırlıklı olmayı bilmelisiniz. Özellikle Haziran ayına dikkat edin. Bütçenizi aşan harcamalara çok fazla girmeyin.

Sağlıklı yaşamak istiyorsanız yengeçler biraz daha kendilerine dikkat etmeliler. Öyle sıradan, geçiştirebileceğiniz türken tedavilere yönelmeyin.

Ekim ve Kasım aylarında duygularınız biraz daha yoğunlaşacak. Aşık olmak size iyi gelecek. Ancak ilişkisi devam eden yengeçler varsa biraz sıkıntılar atlatabilirler.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın