Başak Burcu 2016

Bereket tanrıçası ile özdeşleşen başak burcu aynı zamanda bakireliği de temsil eder. Tek feminen sembol olarak karşımıza çıkan başak burcu bir elinde sivri uçlu asa tutar ve diğer elinde bereketin sembolü başak vardır.

Başak burcu özellikleri

Yönetici gezegeni Merkür olan başak burcu toprak elementindendir. Değişken niteliğe sahip başakların uğurlu sayısı 6’dır. Uğurlu günü Çarşamba, uğurlu taşı ise Meryem taşıdır. Uğurlu renkleri sarı ve yeşil, bitkisi nergistir. Kıymetli madeni civa olan başakların kıymetleri taşları koyu zafir ve zebercettir. Tarot kartlarında ermişi simgeler.


İç Giyim

2016 yılında başak burcunu bekleyenler

2016 yılında başaklar hayatlarının her yönünde başarı ve fırsatları yakalayacak gibi görünüyor. Özellikle iş ve eğitim hayatında sıkıntılı dönemleri geride bırakacak ve istediğiniz rahata kavuşabileceksiniz.

2015 yılında özellikle sıkıntıya girdikleri konulardan ders alarak 2016 yılına bu dersler ile gelirseniz bu yıl başaklar için oldukça verimli ve başarılı geçecek. Yılık ilk yarısı başaklar için tam bir mutluluk ve başarı ayları olacak. Daha önceki hatalarınızdan da ders alarak bu yarıyı verimli ve olumlu geçirirseniz yılın ikinci yarısında çok fazla sıkıntı çekmeyeceksiniz.

Maddi yönden oldukça kısıtlı zamanlar geçirmiş olduğunuz 2015 yılından sonra 2016 yılında karşınıza çıkacak olan fırsatları iyi değerlendirerek oldukça rahata erme imkanı bulabileceksiniz. Yeni proje ve yatırımlar sayesinde maddi yönden oldukça kuvvetlenme fırsatlarını da kaçırmamalısınız. Bu sene başakların başarı yılı olacak. Özellikle iş hayatınızda beklediğiniz terfi olayını bile gerçekleştirebilirsiniz.

Başak burçlarının bir kısmı özellikle bekarlar evlilik kararı içine girebilirler. Ayrıca henüz bir ilişkisi olmayan başak burçlarına da aşk hayatında hareketlilik var. Sosyal hayatınızı hareketlendirecek insanlarla tanışarak uzun birliktelikler içine girme ihtimaliniz oldukça yüksek. Çoğu başak burcu kişiler çekingen ve ürkek yapılarıyla bilinir. Bu yıl başaklarda cesaret ve çekicilik ön plana çıkacak.

Sağlık açısından başak burçları bu yıl çok fazla sıkıntı çekmeyecekler. Tabi sağlık kontrollerini düzenli yaptırıp ilaçlarını düzenli alanlar için bu dediğimiz. Spor yapabilir ve stresli ortamlarınızdan sıyrılabilirsiniz. Bazı ufak tefek sorunlarla karşılaştığınızda muhakkak doktorla görüşmeli ve kendi başınıza geçirmeye çalışmamalısınız.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın