Terazi Burcu 2016

Hayvan karakteri olmayan sembollerden olan terazi burcu sonsuzluğa karşı verilen reaksiyonu temsil eder. Terazi kefelerindeki denge, iç ve dış kavgaları ve yaşadıkları kararsızlıkları gösterir.

Terazi burcunun özellikleri

Yönetici gezegeni Venüs olan terazi burcu hava elementi burcudur. Öncü nitelik taşır. 6 ve 9 uğurlu sayılarıdır. Çarşamba uğurlu günü iken opal ve zümrüt uğurlu taşları arasında yer alır. Kıymetli madeni bakır ve kıymetli taşı koyu zafir ile zebercettir. Tarot kartlarında aşıkları temsil eden terazinin mavi ve lila uğurlu renkleridir. Badem, selvi ve dişbudak ağaçları ile gül sevdiği bitkilerdir.


İç Giyim

2016 yılında terazi burcunu bekleyenler

Teraziler bu yıl iletişim yeteneklerini en üst düzeye çıkaracaklar. İkili ilişkiler teraziler için hiç de zor olmayacak. Keyifli ve güzel bir yıl terazileri bekliyor. İş ve aşk hayatınız oldukça renkli ve sıkı geçecek. İş hayatınızda alacağınız başarılar sayesinde maddi yönden de çok fazla sıkıntı çekmeyeceksiniz.

2015 yılında bazı netlik kazanmayan konular 2016 yılında netlik kazanmaya başlayacak. Hayatınızın tersine giden bölümlerini bu sene oldukça değiştirme başarısını göstererek yükselmeye başlayacaksınız. İnsanlar arasındaki bağınız bu yıl biraz daha gelişmiş ve sıkılaşmış olacak. 2015 yılında hayalini kurduğunuz pek çok şey hayatınızda olmaya başlayacak. Özellikle iş hayatındaki fırsatları değerlendirmeye muhakkak sokun.

Geçen sene kendinize koyduğunuz hedeflerinizi bu sene başarmamanız için önünüzde hiçbir engel yok. Maddi açıdan geçen seneki zorluklarınızın bu yıl içinde görme ihtimaliniz olmayacak. İşlerinizi sıkı tutar ve disiplinli çalışmaya devam edersiniz senenin hedeflerine ulaşmaya başlayacaksınız. Önünüze çıkacak iş fırsatlarını bu sene kaçırmayın ve hedeflediğiniz mali güce ulaşmanın keyfini bu sene fazlasıyla yaşayacağa benzeyen teraziler bunu hakkediyor.

Bu sene terazilerin aşk hayatı da bayağı bir renkli geçecek. İletişim kurma yeteneğiniz artacağı gibi cazibe ve çekiciliğiniz de daha ön plana çıkacak. Bekarların bu sene aşktan yana şansları dönecek. Eğer bir birliktelik yaşayan teraziler varsa iyi gitmeyen ilişkilerini bir kez daha gözden geçirmelerinde yarar var.

Sağlık olarak genel anlamda iyi olan terazilerin rutin sağlık kontrollerini yapmaları önemlidir. Sağlığınızı önemseyerek daha sağlıklı bir hayat sürebilirsiniz. Spor yapabilir ve hayatınızı biraz daha hareketlendirebilirsiniz. Sağlıklı ve düzenli beslenerek sağlığınızı daha ön plana çıkarabilirsiniz.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın