İkizler Burcu 2016

Romen rakamıyla II, İkizler burcunun sembolüdür. Bu sembolde iki zihin hiçbir zaman birbirine benzemez. İkizler burcu çoğu zaman el ele tutuşmuş kadın ile erkek olarak sembolize edilmiş kimi zaman da Çinliler tarafından üç maymun ile sembolize edilmiştir. İkizler burcu insanı etrafındaki insanlarla bağlantı kurmaya başlar. Her zaman insanlarla iç içe olmayı severler.

İkizler burcu özellikleri

Yönetici gezegeni Merkür olan ikizler burcunun elementi havadır. Değişken nitelikli olan ikizlerin uğurlu sayıları 5 ve 9’dur. Uğurlu günü Çarşamba, uğurlu taşı akiktir. Uğurlu renkleri sarı ve turuncudur. Kıymetli madeni civa, kıymetli taşı turmalindir. Tarot kartlarında aşıkları temsil eder. Bitkileri, fındık ve ceviz ağaçları, inci çiçeği ve lavantadır.


İç Giyim

2016 yılında ikizler burcunu bekleyenler

Yeni yılda ikizler burcunu önemli ve şaşırtıcı yenilikler bekliyor. Eğer hala eğitim alıyorsunuz eğitiminiz rahat geçecek. Sevindirici sonuçlar alacaksınız. Zihinsel olarak oldukça ileri düzeye çıkma olasılığınız oldukça yüksek. Eğer yetişkin ikizlerden iseniz hızlı yaşantınızı biraz durultmanın zamanı geldi.

2015 yılında olumsuz giden bazı konular 2016 yılında ikizler adına oldukça iyi hal almaya başlayacak. Evli olan ikizler eğer evliliklerinde sorun yaşamak istiyorlarsa 2015 yılında yaptıkları taşkınlıkları 2016 yılında biraz daha durgun şekilde yaşamaya başlamaları iyi olacak.

2015 yılında ikizler burcunun yaşadığı maddi sıkıntılar 2016 yılında yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Maddi açıdan güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz 2016’da geçmiş senede canınızı sıkan tüm maddi sorunlarınıza 2016 yılında çözüm bulmaya başlayacaksınız. İş konusunda da şansınız 2016 yılında oldukça yüksek görünüyor. Eğer şimdiki işinizden memnun değilseniz 2016 yılında eskisinden daha iyi bir işe girme fırsatını yakalayabilirsiniz. Hedefleriniz konusunda daha net davranacak kararlarınızı fazla düşünmeden alabileceksiniz.

Çalkantılı bir aşk hayatı geçirecek olan ikizler burcu, sosyal hayatında oldukça hareketli zamanlar geçirecek. Süren beraberlikleri olan ikizler burcundan birisi için çoğu zaman yalnız kalmak isteyeceğiniz zamanlar da olacak. Zamanında kötü deneyimler yaşamış olan ikizler burcu insanlarındansanız merak etmeyin aşk kapınızı 2016 yılında çalmaya başlayacak.Evlilik kararı almak isteyen ikizler burcu için memnun olacakları gelişmeler olacak. Bu konuda yalnız kalmayacak ve evlilik adımlarını atabileceksiniz.

Tecrübeli kişilerle iş alışverişinde bulunarak iş hayatınızdaki yeteneğinizi ön plana çıkaracağınız 2016’da çoğu zaman tartışacağınız insanlarla beraber olabilirsiniz. Bu insanlarla tartışmanız ise sizin kariyer durumunuzu zora sokacak anların yaşanmasına sebep olacaktır. İş değiştirme konusunda ancak şartlarınız uygun olursa bunu gerçekleştirmelisiniz. Acele etmeyin ve uygun zamanı bekleyin.

2016 yılında enerji düzeyiniz biraz düşük olabilir. Sağlığınıza biraz dikkat etmeniz gerekiyor. Yılın belirli zamanların sinirlilik hali yaşayabilirsiniz. Kaslarınızı fazla zorlamadan spor yapabilirsiniz.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın