Oğlak Burcu 2016

Kuyruğu balık kendisi keçi sembolü olan oğlak burcu birçok kültürde mitoloji açısından bilinçaltını temsil eder ve geceleri yerine geri geri giden, insanlara medeniyeti öğretmeye çalışan bir yaratık olarak tasvir edilir. Zıt burcu yengeçtir.

Oğlak burcu özellikleri

Oğlak burcunun yönetici gezegeni satürndür. Elementi topraktır. Öncü nitelik taşıyan oğlak burcunun uğurlu sayısı 2 ve 8’dir. Cumartesi uğurlu günü, grena uğurlu taşıdır. Tarot kartlarında şeytanı temsil eder. Uğurlu renkleri koyu yeşil ve kahverengidir. Bitkileri arasında karanfil, sarmaşık, karaağaç, kavak ve çamdır. Kıymetli taşı kara elmas, kehribar, kıymetli madeni ise kurşundur.


İç Giyim

2016 yılında oğlak burcunu bekleyenler

2016 yılı oğlak burçları için oldukça verimli geçecek. Daha önceleri şanssızlıklar yüzünden oldukça verimsiz yıllar geçirmenize rağmen 2016 yılında oldukça başarılı ve sizin için bayağı verimli bir yıl olacak. Parasal konularda beklenmedik şeyler yaşamaya hazırlıklı olmalısınız.

2016 yılında oğlak burcundan olanların sağlıklarına biraz daha önem vermeleri gerekiyor. Enerjinizin sık sık düşeceği günlerde enerji kazanabileceğiniz ya da enerjinizi tüketecek şeylerden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Yeni projelerle ilgilenmek, hedeflerinizi gerçekleştirmek, beklemede olan projelerin ne durumda olduğunu bilmek en iyi zamanda olacaksınız.

İş hayatınızda yeni bir iş için cesaretli ve güçlü olmalısınız. Yeni atılımlar için oldukça verimli bir yıl olacak. Kariyerinizde müthiş atılımlar gerçekleştirebilir ve terfi bekleyenler için yeni terfiler ve kariyer yükselmesi yaşanabilecek bir döneme gireceksiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi analiz ederek değerlendirebileceğiniz 2016 yılında tüm fırsatlar sizden yana olacak.

Kimi oğlaklar için her şey dört dörtlük olacak. Her zaman dört ayak üstüne düşecek ve çoğu zaman tüm fırsatlar kendiliğinden ayağınıza gelecek. Bol seyahat etme, değişik insanlarla tanışma, yeni kültürler tanıma yönünde zenginleşeceksiniz.

Tüm bunlara rağmen oğlak burcundan olanların aşk hayatı çok da parlak geçmeyecek. Birçok konuda sınanacağınız bu konuda çoğu zaman üzüntülü sonuçlara kendinizi hazırlamanız yerinde olacaktır. İkili özel ilişkilerde biraz sıkıntılı günler geçirebilirsiniz.

Ocak ayı anne ve babalar, büyükler, yaşlı insanlar açısından bir karmaşık bir dönem olacak. Mayıs ve Haziranda evli oğlaklar için hem hareketli hem de riskli günler kapınızı çalabilir. İş hayatınızdaki yoğunluk ise Kasım ayı olacak.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın